Ya böyle olsun istedim takip falan ugrasmasin millet diye 500 mesaj koydum zaten.@CaptainJackSparrow kanka takipleyenlerden çeksene sen şunu adamların 1 mesajı yok konuya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya böyle olsun istedim takip falan ugrasmasin millet diye 500 mesaj koydum zaten.@CaptainJackSparrow kanka takipleyenlerden çeksene sen şunu adamların 1 mesajı yok konuya
Son dure köy aktif yokTamamdir kazananlar @Tufsnn 'a payfix atsin cekim gelince gönderilir
Gelmeyenler için son süre koyYa böyle olsun istedim takip falan ugrasmasin millet diye 500 mesaj koydum zaten.
Sorun yok dostum nasip bu işler ne yapalimBenlik birşey yok ki ? Para benim değil ne dediyse ona göre cektim
@CaptainJackSparrow sana Çek dedim bak gördün mü ??
dayı sen ne kullanıyorsun herseyi kullandım ama şu kafayı yakalayamadım.BU FORM BÖYLE OLDUĞU SÜRECE İLERLEMEZ YENİ FORM ZATEN YENİ GELİŞME AŞAMASINDA YENİ GELEN ADAMLARA KÖPEK MUAMELESİ YAPILIYOR @Rexar da GEÇEN SÖYLEDİ AMA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL GRUPLAŞMA VAR
Yok maalesef 500 msj?Ya böyle olsun istedim takip falan ugrasmasin millet diye 500 mesaj koydum zaten.
Valla forumda vakit gecirenler faydalansin diye koydum 500 mesaj kuralini. Rolling yapsaydim 100-200 falan yapardim. O yuzden bi mana cikarmayin gozunuzu seveyimBU FORM BÖYLE OLDUĞU SÜRECE İLERLEMEZ YENİ FORM ZATEN YENİ GELİŞME AŞAMASINDA YENİ GELEN ADAMLARA KÖPEK MUAMELESİ YAPILIYOR @Rexar da GEÇEN SÖYLEDİ AMA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL GRUPLAŞMA VAR
18.00 son süreSorun yok dostum nasip bu işler ne yapalim
sen niye böyle çok konuşuyon kardeşBU FORM BÖYLE OLDUĞU SÜRECE İLERLEMEZ YENİ FORM ZATEN YENİ GELİŞME AŞAMASINDA YENİ GELEN ADAMLARA KÖPEK MUAMELESİ YAPILIYOR @Rexar da GEÇEN SÖYLEDİ AMA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL GRUPLAŞMA VAR
Evet 18 ideal18.00 son süre
Yanlış yaptın demedi demeValla forumda vakit gecirenler faydalansin diye koydum 500 mesaj kuralini. Rolling yapsaydim 100-200 falan yapardim. O yuzden bi mana cikarmayin gozunuzu seveyim
Sebep neymiş acabaCekim iptal oldu
Şimdi @Muric81 multi miValla forumda vakit gecirenler faydalansin diye koydum 500 mesaj kuralini. Rolling yapsaydim 100-200 falan yapardim. O yuzden bi mana cikarmayin gozunuzu seveyim
Dolusunu konuş o zaman kardeşşsen niye böyle çok konuşuyon kardeş
Yoo değilŞimdi @Muric81 multi mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!