HAKKATEN LA TEK TEK BAKTIM SMSMSMMSMDEhlenn kac palantis38 kac bizmi köruz mk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HAKKATEN LA TEK TEK BAKTIM SMSMSMMSMDEhlenn kac palantis38 kac bizmi köruz mk
Canın sağolsunValla söz geçtikten sonra kural degismez be dostum ne yapalim umarim baska zaman 100 mesajli yapabilirim
Vay mk tepkimeye bakmışım ben?Ehlennn 641
palantisss 2175 sen körmüşsün MK??
Son süre varmı ustaPayfixte guncelleme varmis papara atin kazanan arkadaslar @Tufann 'a
Eee beni 30 mesaj kaçmıyor ama Murat ?Eran dışı 500 hepsi sıkıntı yok liste de o da gözden kaçmıştır insanlık hali
Yav mesaj değil tepkime görmüştür o an olabilir hepimiz liste yapan adamlarız 1 2 gözden bişi kaçabiliyor çok büyütülecek durum değil başkaıs olsa nese de eranla tufan birbiirni tanımıyo bile bilerek olcak iş değilEee beni 30 mesaj kaçmıyor ama Murat ?
Teşekkürler efenim ???Yav mesaj değil tepkime görmüştür o an olabilir hepimiz liste yapan adamlarız 1 2 gözden bişi kaçabiliyor çok büyütülecek durum değil başkaıs olsa nese de eranla tufan birbiirni tanımıyo bile bilerek olcak iş değil
Bilerek demedim la zaten alel acele yapılıyor sadece hemen çekeyim bitsin diyeYav mesaj değil tepkime görmüştür o an olabilir hepimiz liste yapan adamlarız 1 2 gözden bişi kaçabiliyor çok büyütülecek durum değil başkaıs olsa nese de eranla tufan birbiirni tanımıyo bile bilerek olcak iş değil
Tufan iyi adamdırTeşekkürler efenim ???
Maskeli beşlere döndü ?Ben de mi isim vererek konuşam daha mı etkili oluyo,
E yaniMaskeli beşlere döndü ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!