Ya Tercan isim vermeyin kardeşim sende isim vererek konuşuyorsun Bahattin ?Ben de mi isim vererek konuşam daha mı etkili oluyo,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya Tercan isim vermeyin kardeşim sende isim vererek konuşuyorsun Bahattin ?Ben de mi isim vererek konuşam daha mı etkili oluyo,
GİTTİ BİZİM LAHMACUN FIRINI10 lira 20 kurus islem ucreti nedir ***? Yuh ya
Son 20 dk atmazlarsa tekrar çekilişParayi yolladim bro @Tufann
O saate 20 mesaj eklerim dmsmsmdkSon 20 dk atmazlarsa tekrar çekiliş
Birazdan hepsi gelir dur bı 28 falan geçsinGelen Papara 0 daha ??
20 dakika bekeGelen Papara 0 daha ??
Hadi iyisin gene adamlar piyasada yok ?Birazdan hepsi gelir dur bı 28 falan geçsin
Bana çıkmaz ya kendimi uğursuz hissediyorum bugünHadi iyisin gene adamlar piyasada yok ?
Ters TEPKİME ha güzel ?Bana çıkmaz ya kendimi uğursuz hissediyorum bugün
Valla bazen hissediyorum ama bir forumcu hiç biraz zaman 30 dk bir illa buraya girerTers TEPKİME ha güzel ?
Girmez kupon tutmaz diyeValla bazen hissediyorum ama bir forumcu hiç biraz zaman 30 dk bir illa buraya girer
Yav sadece bu değil derki belki çekiliş vardır der girer burdaki herkezi biliyorum 3 dkda 40 kişinin beğendiğini biliyorumGirmez kupon tutmaz diye
Yav sadece bu değil derki belki çekiliş vardır der girer burdaki herkezi biliyorum 3 dkda 40 kişinin beğendiğini biliyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!