Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla güzel iş herkes son 5 dakika gelsin o zaman maç başından beri takip edenler var.belli bir zaman katılım son bulur .rol sahibi bir saat söyler o saat katılım biter .Ey dolu bişey soracağım son 5 dk burda sinerji veren i neden koymuyorsun
Gerek yok aglamiyorum rahat ol ama tweterda 15 dk önce paylaşıldı gördüm ve geldim burda sıkıntımı var dostumYormussun kendini son dakika gelseydin
Abi ben yokum ya?tamamdır.
Yormussun kendini son dakika gelseydin
Tweterda paylaşım saatine bak katılım saatime bak sonra tantana yapValla güzel iş herkes son 5 dakika gelsin o zaman maç başından beri takip edenler var.belli bir zaman katılım son bulur .rol sahibi bir saat söyler o saat katılım biter .
Sanada miBu listeden cikarsam helal bana mk @Muric81 sana cikarsa 25e25 kankam
tamam dostum bana cıkarsa fifty fifty kırışırızTweterda paylaşım saatine bak katılım saatime bak sonra tantana yap
Şaka şakaSanada mi
kardeşim teşekkürler ben başka bişey anlatmaya çalışıyorum anlayan olmadı boşvertamam dostum bana cıkarsa fifty fifty kırışırız
Ben nerdeyim
@Muric81 yeni mi gusül aldın?
Tüh cıkmadım
Oha ikiniz de ciktiniz ***Şaka şaka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!