Fergison
Kayıtlı Üye
Sen atma aman mail oran parayı bırak hepimizi jandarma alırMail atmayı bilmiom bişe bilmiom mecbur beklicem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen atma aman mail oran parayı bırak hepimizi jandarma alırMail atmayı bilmiom bişe bilmiom mecbur beklicem
DAYI BEN ATTIMMail atmayı bilmiom bişe bilmiom mecbur beklicem
Maile ne yazdın? Rolling yaptık kumarbazlar para bekliyor acele edin mi? ???Talebiniz bize ulaşmıştır. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlgili birimimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.
Saygılarımızla
Paranla rezil olmak bu işte ???Ula sizin için uğraşıyorum şu hale bak rezil olduk
Dayı rezil olan sizsiniz benlik birşey yokkiParanla rezil olmak bu işte ???
Kentler gelmedi daha???Maile ne yazdın? Rolling yaptık kumarbazlar para bekliyor acele edin mi? ???
La uğraşıon ya onu diomDayı rezil olan sizsiniz benlik birşey yokki
arra yedık ?Sn.
19.09.2021 11:16 ile 11:38 tarihleri arasındaki para gönderme talepleriniz Fraud'a takılmıştır. İşlemlerinizin hızlı ve güvenli bir şekilde devam edebilmesi için E Devlet'ten PDF formatında kare kodlu ikametgâh belgesi ile kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını 48 saat içerisinde tarafımıza göndermenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
HaydaSn.
19.09.2021 11:16 ile 11:38 tarihleri arasındaki para gönderme talepleriniz Fraud'a takılmıştır. İşlemlerinizin hızlı ve güvenli bir şekilde devam edebilmesi için E Devlet'ten PDF formatında kare kodlu ikametgâh belgesi ile kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını 48 saat içerisinde tarafımıza göndermenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
Ah ah dedim sana ?Sn.
Saygılarımızla.
Gönderecenmi ?Sn.
Saygılarımızla.
Alırız sorun değil ama biraz geç olucak gibiAh ah dedim sana ?
Kurumsal bi kurum tabikide göndericem.Gönderecenmi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!