Hepimiz sictik simdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İstediklerini gönderiver bunlardan zarar gelmez ?Alırız sorun değil ama biraz geç olucak gibi
Sıkıntı olmasında kımlık bu ondan dedımKurumsal bi kurum tabikide göndericem.
Uzun sürermi aceba ?İstediklerini gönderiver bunlardan zarar gelmez ?
BDDK onaylı kurum ne sıkıntı olacak ?Sıkıntı olmasında kımlık bu ondan dedım
Fraud ne olm risk birimimiSn.
19.09.2021 11:16 ile 11:38 tarihleri arasındaki para gönderme talepleriniz Fraud'a takılmıştır. İşlemlerinizin hızlı ve güvenli bir şekilde devam edebilmesi için E Devlet'ten PDF formatında kare kodlu ikametgâh belgesi ile kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını 48 saat içerisinde tarafımıza göndermenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
Gönderdim bileBDDK onaylı kurum ne sıkıntı olacak ?
Hesap ile ilgili sıkıntı yok gönderimler ile ilgili sorun var.Fraud ne olm risk birimimi
Eline saglik arkadaslara harclikatiyordum yazsaydinGönderdim bile
Aynı anda 8 9 kişiye 500 TL ye yakın transfer yapınca işlemi kim yaptı diye yapıyorlar. Aslında iyi birşey.Fraud ne olm risk birimimi
Fraud demek ki ski tuttun oluomuş??Hesap ile ilgili sıkıntı yok gönderimler ile ilgili sorun var.
Demi mantıklı aslında suan mantıklı geldı ??Aynı anda 8 9 kişiye 500 TL ye yakın transfer yapınca işlemi kim yaptı diye yapıyorlar. Aslında iyi birşey.
İyiki bi kupon yapcaktikHesap ile ilgili sıkıntı yok gönderimler ile ilgili sorun var.
Harbıden amke ???İyiki bi kupon yapcaktik
Ciddimisin2K yükleme yaptık oda geçmedi
Bu durumda nasıl yükleme yapıyorsun2K yükleme yaptık oda geçmedi
Tamamda çektim geldiBu durumda nasıl yükleme yapıyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!