Hurraaaa Allah Allah Allah Allah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan iyi maytap gecion ha???Hurraaaa Allah Allah Allah Allah
Gelmiş kesene bereket cano ?@BMW
@kadircan4747
@Cevik42
@Rooster
@Yamaha61
@tungabey
@Muric81
@EL MATADOR
@Fergison
Hesaplarınızı kontrol işlem tamam
GelmişSn.
19.09.2021 11:16 ile 11:38 tarihleri arasındaki para gönderme talepleriniz Fraud'a takılmıştır. İşlemlerinizin hızlı ve güvenli bir şekilde devam edebilmesi için E Devlet'ten PDF formatında kare kodlu ikametgâh belgesi ile kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını 48 saat içerisinde tarafımıza göndermenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
He valla kaçırdık **Ulan neler olmuş be ?
Teşekkürler ödül gelmis uyuninca ilk işim i oldu kedi beni kandirdi mi acaba dedim@BMW
@kadircan4747
@Cevik42
@Rooster
@Yamaha61
@tungabey
@Muric81
@EL MATADOR
@Fergison
Hesaplarınızı kontrol işlem tamam
Cukka markete gitti .kimse de kalmadi . 21.10 zaman koymus 21.15 de gelenleri bile aldi .13kisiyi ekstaradan soktu .dakikadan haberleri yokKedimiz nerde sesi çıkmıyor cukkayi alan toz oldu benim kombine 1 sayidan yatti 350 kayme
Knka yanlış binadasin??Cukka markete gitti .kimse de kalmadi . 21.10 zaman koymus 21.15 de gelenleri bile aldi .13kisiyi ekstaradan soktu .dakikadan haberleri yok
Yok oraya yazipta tartisamam kimseyle metinim .beni bilirsin susar otururumKnka yanlış binadasin??
Gada ne anlar salla reklam peşinde adamYok oraya yazipta tartisamam kimseyle metinim .beni bilirsin susar otururum
Neden bahsediyorsunuz?Gada ne anlar salla reklam peşinde adam
Şaşırdın ha??Paparasinda 10 TL den daha az olan varsa yollarsa sevinirim
Ne diyon alim.???Paparasinda 10 TL den daha az olan varsa yollarsa sevinirim
Yav 15 var 20 ye tamamlayıp siteye atacam da anlayın ??Ne diyon alim.???
Bende diyom.demin kazandi niye ister valla yok alim olsa yollardim .Yav 15 var 20 ye tamamlayıp siteye atacam da anlayın ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!