pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
@erkan154 bunu bul 30 tl var onda al??
4M biti aldı parayı toz oldu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@erkan154 bunu bul 30 tl var onda al??
Salla adam olsa gelir parayı yedim der bişe der susarız4M biti aldı parayı toz oldu.
Ohh koyduk chelsea sağolsunKedimiz nerde sesi çıkmıyor cukkayi alan toz oldu benim kombine 1 sayidan yatti 350 kayme
Sütü bitmişKedimiz nerde sesi çıkmıyor cukkayi alan toz oldu benim kombine 1 sayidan yatti 350 kayme
Salla adam olsa gelir parayı yedim der bişe der susarız
Amaç 30 u 500 yapmak sonra gelip adamlık taslamak olmayıncada topukVizyon da yok bunlarda mk miktara bak kaçacan bari adam akıllı vur kaç.
Neler gördüm tefo artık bunlar doğal gelioVizyon da yok bunlarda mk miktara bak kaçacan bari adam akıllı vur kaç.
Adam yazıo atm deyim 5 dakikaya para sende o 5 dakika oldu 35 gün??Neler gördüm tefo artık bunlar doğal gelio
Adam yazıo atm deyim 5 dakikaya para sende o 5 dakika oldu 35 gün??
Yok parayı almamış ??ATM bozuktur para sıkışmıştır.
Ac roll o zmnOhh koyduk chelsea sağolsun
Listeyi alıyorum ???Ohh koyduk chelsea sağolsun
Yok parayı almamış ??
Niye açayım maymun gözünü açtı artıkAc roll o zmn
Tefo bu adamdır dediğim bile masam cıktı?Vay mk birde @muhsinovi güveniyordu kumar işte kendini bilmeyeni çıkarır yoldan her yiğidin harcı değil kumar oynamak.
Yedirmem mm o 30 benim ?@erkan154 bunu bul 30 tl var onda al??
Geçen 50atti 300 yaptım 5 kisiye 25 verdim üstüne yolladığı 50yi geri attım nazım insana benziyordu valla aha dayıya sorVay mk birde @muhsinovi güveniyordu kumar işte kendini bilmeyeni çıkarır yoldan her yiğidin harcı değil kumar oynamak.
Geçen 50atti 300 yaptım 5 kisiye 25 verdim üstüne yolladığı 50yi geri attım nazım insana benziyordu valla aha dayıya sor
Hacı kumar bozuo insanıGeçen 50atti 300 yaptım 5 kisiye 25 verdim üstüne yolladığı 50yi geri attım nazım insana benziyordu valla aha dayıya sor
Ne bileyin öyle geldi hal hareketleri ?? konuşması vs hukukumuz yok o kadarNasıl anladın ki.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!