SapıkŞimdi siktim onları
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SapıkŞimdi siktim onları
Senin adaş nicki değişmiş mke..
80 çalışır abartma faizci olma pala baba ???103 olarak geri alınır...
Kesin yarın akşam gelcek mi seko. 1 hafta beklemiyim yine mke80 çalışır abartma faizci olma pala baba ???
Yav ben bunların ta anasının mk o.cocuklari o forumdaki hiçbir siteden oynanmaz ????Alın karşılaştırınız
Ben her sitede oynuyuyorum ama bu sponsorluğu vardiye birilerine güvenip yatrdm aynı Gund e 3 sitede de dolandırdılarBurasıda dolandırıcı zaten düzgün siteden oynamayı düşünürmüsün kral ?
YouTube kanalın da Twitter de heryerde paylaşalım mk o.cocuklariniDerdimizi anlatınca neler yapılıyor onada bakın
Bonus vs yok ana paraŞimdi ilk olarak neden bu site kardeşim özellikle rulet oyuncusu olarak ? Bonus aldıysan siteler yapıyor bu sayı kuralını özeklşkle betco alt yapı siteler
Kaşarlar agaaDerdimizi anlatınca neler yapılıyor onada bakın
Orda bu isler öle onlarda parasina bakıyor kirayi vermediler diye piyasabete yaptiklarini gördün kanka islerine gelmiyorDerdimizi anlatınca neler yapılıyor onada bakın
Alt yapı betco değil mi bu sitenin her türlü gevşekliği yaparlar dostm almasan dahi çekersin umarım geçmş olsnBonus vs yok ana para
Kesin kesin merak etme yazimmi özeldenKesin yarın akşam gelcek mi seko. 1 hafta beklemiyim yine mke
Derdim şuan para değil bunları rahat bırakmam ben sizden de bu konuda destek istedim eğer ki beni seviyorsanız ki fireeozz kullanıcı adım seninle az konuşmadık zagor diğer yerde sözümü tuttuğumu bilirsinAlt yapı betco değil mi bu sitenin her türlü gevşekliği yaparlar dostm almasan dahi çekersin umarım geçmş olsn
Şimdi para yuk... 8 de gelcek cukka. O zaman atarım anca beklersenKesin kesin merak etme yazimmi özelden
Tm olur knk özelden yaz banaŞimdi para yuk... 8 de gelcek cukka. O zaman atarım anca beklersen
Kim OSenin adaş nicki değişmiş mke..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!