Olmadı kusura bakmayın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Umarım Salah li olan kuponun kazanır da zararın çıkmış olurOlmadı kusura bakmayın
Biri nazar etti ?Olmadı kusura bakmayın
Alman ligi alfter 2 3 olan maçta 1 gol daha çıkar mı laBiri nazar etti ?
Zararı çıkarmak üzereyiz bakalımUmarım Salah li olan kuponun kazanır da zararın çıkmış olur
İns knk insnZararı çıkarmak üzereyiz bakalım
2.cisi ne ara oldu ya ?2.sinde sessiz sakin başardık bu da olur belki
Bol sanslarZararı çıkarmak üzereyiz bakalım
Noldu o maç lose muAlman ligi alfter 2 3 olan maçta 1 gol daha çıkar mı la
Son dakika ev pen6 yazdı sonra bitti 5.55 oran tek gol den gitti iade geldiNoldu o maç lose mu
Devamkeee o haldeSon dakika ev pen6 yazdı sonra bitti 5.55 oran tek gol den gitti iade geldi
Yok valla. 4 maçta saat 22:45 diye sonraya bıraktım oynarım diye. Holigan paylaştığı kupona baktım gent maçı varmış ilk yarıdan üst olmuştu bile. Mke oynamadık ya kazandı. Oynasam yatardı@Palaa attığım özel oranı aldın mı ?? Manuya kaldı
Sana dedim ya al diye ben buraya boş maç atmam ?Yok valla. 4 maçta saat 22:45 diye sonraya bıraktım oynarım diye. Holigan paylaştığı kupona baktım gent maçı varmış ilk yarıdan üst olmuştu bile. Mke oynamadık ya kazandı. Oynasam yatardı
Rulete daldım unuttum. Elimize verdi zaten kahpe karı. Oyuna bi girdim 3 kere üst üste 32 e attı mke evladı.Sana dedim ya al diye ben buraya boş maç atmam ?
Hiç basmam 32 sıfır çevre ??Rulete daldım unuttum. Elimize verdi zaten kahpe karı. Oyuna bi girdim 3 kere üst üste 32 e attı mke evladı.
Benim bastığım rakamlar hep belli. 4-8-10-13-15-21-29-36. Hiç birisi gelmedi mkeHiç basmam 32 sıfır çevre ??
Knk istatistik takiple işe yarıyoBenim bastığım rakamlar hep belli. 4-8-10-13-15-21-29-36. Hiç birisi gelmedi mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!