Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet KRİPTO HAKKINDA

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
selamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
selamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
Banka uzerinden yatirim yapican istedigin coini satin alcan kanka. Artiyorsa kar dusuyorsa zarar. Kafana gore de satabiliyorsun

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Banka uzerinden yatirim yapican istedigin coini satin alcan kanka. Artiyorsa kar dusuyorsa zarar. Kafana gore de satabiliyorsun
Kanka onu bılıyomda hafta sonu yatırım oluyomu bınance dan uyelık actım mesela tamam sey yazıyor hafta sonu eft ler hafta ıcı mesaı saatlerınde gecercdıyor birde binance dan mı oynım btcturk den mı parıbu ıyı mı vs hangısınden oynım onuda bılmıyorum

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kanka onu bılıyomda hafta sonu yatırım oluyomu bınance dan uyelık actım mesela tamam sey yazıyor hafta sonu eft ler hafta ıcı mesaı saatlerınde gecercdıyor birde binance dan mı oynım btcturk den mı parıbu ıyı mı vs hangısınden oynım onuda bılmıyorum
Hafta sonu atsan hafta içi mesai saatinde düşer. Ben paribu kullanıyorum hızlı. Bir sorun yaşamadım. Çekimler hızlı gönderiyolar 5 dk dolmadan

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aman diyim Serkan kaç uzaklaş. Adamın biri 150k para yatırmış tek gecede 70 bin zarar etti bir coinden. Tabi tek gecede 300k olma ihtimali de var. Öyle altın dolar gibi ufak ufak yükselip çıkmaz bu coinler bir günde hem köşelik hemde aç kalabilirsin :)

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Y
Aman diyim Serkan kaç uzaklaş. Adamın biri 150k para yatırmış tek gecede 70 bin zarar etti bir coinden. Tabi tek gecede 300k olma ihtimali de var. Öyle altın dolar gibi ufak ufak yükselip çıkmaz bu coinler bir günde hem köşelik hemde aç kalabilirsin :)
kanka 50-100 öyle zevkıne gırecem merakımdan ha ıdda oynamısım he borsaya atmısım aynısı zaten merakım gıtsın barı ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap