selamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Banka uzerinden yatirim yapican istedigin coini satin alcan kanka. Artiyorsa kar dusuyorsa zarar. Kafana gore de satabiliyorsunselamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
Adanademirspor coin alselamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
Kanka onu bılıyomda hafta sonu yatırım oluyomu bınance dan uyelık actım mesela tamam sey yazıyor hafta sonu eft ler hafta ıcı mesaı saatlerınde gecercdıyor birde binance dan mı oynım btcturk den mı parıbu ıyı mı vs hangısınden oynım onuda bılmıyorumBanka uzerinden yatirim yapican istedigin coini satin alcan kanka. Artiyorsa kar dusuyorsa zarar. Kafana gore de satabiliyorsun
Aklımda kanka öyle ufaktan baslıcam öğrenmelıkAdanademirspor coin al
100-200 le yapamazsın kanka ama bu işii bi 4-5 koydugun zaman saplaAklımda kanka öyle ufaktan baslıcam öğrenmelık
Kanka cigara parası cıktın ytr *** ?? btcturk ıyımı onu de sen ?100-200 le yapamazsın kanka ama bu işii bi 4-5 koydugun zaman sapla
Hafta sonu atsan hafta içi mesai saatinde düşer. Ben paribu kullanıyorum hızlı. Bir sorun yaşamadım. Çekimler hızlı gönderiyolar 5 dk dolmadanKanka onu bılıyomda hafta sonu yatırım oluyomu bınance dan uyelık actım mesela tamam sey yazıyor hafta sonu eft ler hafta ıcı mesaı saatlerınde gecercdıyor birde binance dan mı oynım btcturk den mı parıbu ıyı mı vs hangısınden oynım onuda bılmıyorum
Valla bi ton reklamı varda bilemiycemKanka cigara parası cıktın ytr *** ?? btcturk ıyımı onu de sen ?
Parıbudan mı oynım btcturk den mı babayiğit ?Hafta sonu atsan hafta içi mesai saatinde düşer. Ben paribu kullanıyorum hızlı. Bir sorun yaşamadım. Çekimler hızlı gönderiyolar 5 dk dolmadan
Parıbuya atsam hemen dusermı ?Hafta sonu atsan hafta içi mesai saatinde düşer. Ben paribu kullanıyorum hızlı. Bir sorun yaşamadım. Çekimler hızlı gönderiyolar 5 dk dolmadan
Binance en güveniliriselamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
Oyna paribudan babayiğit. Ama coinleri takip etmen lazım kar amaçlı oynicaksanParıbudan mı oynım btcturk den mı babayiğit ?
aynen paribuuuuu daha iyiParıbuya atsam hemen dusermı ?
Kanka suan ataam gecer demı parıbu daOyna paribudan babayiğit. Ama coinleri takip etmen lazım kar amaçlı oynicaksan
kanka 50-100 öyle zevkıne gırecem merakımdan ha ıdda oynamısım he borsaya atmısım aynısı zaten merakım gıtsın barı ?Aman diyim Serkan kaç uzaklaş. Adamın biri 150k para yatırmış tek gecede 70 bin zarar etti bir coinden. Tabi tek gecede 300k olma ihtimali de var. Öyle altın dolar gibi ufak ufak yükselip çıkmaz bu coinler bir günde hem köşelik hemde aç kalabilirsin
Hangi banka kullanıyonKanka suan ataam gecer demı parıbu da
La kanka tum 100 var parıbuya atacam ?aynen paribuuuuu daha iyi
ondan önce bana dm at sana payfix atcam 27 payfix at
Yapı kredı kralHangi banka kullanıyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!