TmLa kanka tum 100 var parıbuya atacam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TmLa kanka tum 100 var parıbuya atacam ?
Geçer kanka o zaman.Yapı kredı kral
50 100 le kripto mu yapılır *** bend eciddi ciddi yazıyorum ??Y
kanka 50-100 öyle zevkıne gırecem merakımdan ha ıdda oynamısım he borsaya atmısım aynısı zaten merakım gıtsın barı ?
Yatırdım kanka 100 anında gectıGeçer kanka o zaman.
La ogrenek diye olum ya ala ala 100 k ıle gırecek halım yok amke ???50 100 le kripto mu yapılır *** bend eciddi ciddi yazıyorum ??
Bol kazanclar dostum bende parıbudan shıba aldım az once ufaktan baslıcam sıtelerın amke onrumuzu yedı bu lımandan baska lımanlara gıdıyoz artık ?kanka bnb de havaleler hemen geçiyor.Eft ler hafta içi mesai saatlerinde geçer.Vallaha shiba da 3 kat yaptım parayı 200 tl lik almıştım ve artık bu kıytırık sitelere para kaptırmıcam 20 30 ne bulursam yatırım yapıcsm
Anlaşmalı bankalar geçiyor hemen. Karda bi 20 tl ateşlersin sigara parası heYatırdım kanka 100 anında gectı
hadi hayırlısı valla ***** siteleri soydu soğana çevirdiler biziBol kazanclar dostum bende parıbudan shıba aldım az once ufaktan baslıcam sıtelerın amke onrumuzu yedı bu lımandan baska lımanlara gıdıyoz artık ?
Aynen kanka bıse sıtede kazansan da gerı verıyon burda barı cek harca dırek amke ?hadi hayırlısı valla ***** siteleri soydu soğana çevirdiler bizi
Delısın palam kar olursa ateslerım yenı attım shıbayaAnlaşmalı bankalar geçiyor hemen. Karda bi 20 tl ateşlersin sigara parası he
Bol şanslar. Sapla shiba. Yüksel de gellDelısın palam kar olursa ateslerım yenı attım shıbaya
Lan senin ne zaman onay almistiselamün aleyküm beyler bu piyasaya giriş yapıcam kripto borsasına yatırıp oynıcam ama hangı sıteden oynayın bılmıyom bınance parıbu vs nası yatırım yapıcam onu bıle bılmıyorum bırı aydınlatsın benı ?
5-6 gun once fatıhımLan senin ne zaman onay almisti
Benimde 26.sinda onay aldi hala bekliyoruz ya5-6 gun once fatıhım
Hayırlısı kanka umudum yoktu benımde 100 batırdım 100 de skrm ıddasını diyip kriptoya attım *** ?Benimde 26.sinda onay aldi hala bekliyoruz ya
He ya anlamadım valla@dümenci hocanız da gitti @Muric81 oduller ıptalmı kanka ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!