Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yolladım dağıtTamam lo
o kufurunu gördükten sonra maçı takibi bıraktım ne oldu geldimi maç merak ettimOrda adama yazmaya calisirken burayi kacirdik.sansa bak
tesekurler kesene bereketHERKESİN ÖDÜLLERİNİ YOLLATIRDIM ARKADAŞLAR. KATILAN HERKESSE TEŞEKKÜRLER.
kime aga?HERKESİN ÖDÜLLERİNİ YOLLATIRDIM ARKADAŞLAR. KATILAN HERKESSE TEŞEKKÜRLER.
NASIL KİMEkime aga?
Aynen hiç etiket atanda olmamış bitane sevenimiz yokOrda adama yazmaya calisirken burayi kacirdik.sansa bak
Ben gormedim gec gordum yazarken konu kitlendi yatti serefsiz Allahin sevgili kuluyuzki parasini almadiko kufurunu gördükten sonra maçı takibi bıraktım ne oldu geldimi maç merak ettim
parayı kim gönderdi nereye gönderdi ?NASIL KİME
sana gönderdiparayı kim gönderdi nereye gönderdi ?
Etikete de gerek yok bosverdim .nasip degilmis .neyse ...Aynen hiç etiket atanda olmamış bitane sevenimiz yok
Söylemedinki dostum. Söyleyenlere 27 tl atıldıbana gelmiş 23 tl olarak keşke 27 tl atilsaydi
Ben ödeme yaptım hacı?sana gönderdi
Valla bende adamın ettiği küfürü ariyordum admini roosteri etiket yapacaktim bulana kadar olan olmuşOrda adama yazmaya calisirken burayi kacirdik.sansa bak
Adamsın dayıBen ödeme yaptım hacı?
Şimdi gel bakem bura?Adamsın dayı
he söyle bakamŞimdi gel bakem bura?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!