Sen Yapma bari adminastorÖzel rütbe yapıcam valla adam ne zaman olmasa gelmeyecek kuponlar dahi geliyo çatır çatır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen Yapma bari adminastorÖzel rütbe yapıcam valla adam ne zaman olmasa gelmeyecek kuponlar dahi geliyo çatır çatır
2 gün sonra görüşürüz. Para bitsin gelirimNere gidiyon Gel buraya kaçma
.dD:d:dÖzel rütbe yapıcam valla adam ne zaman olmasa gelmeyecek kuponlar dahi geliyo çatır çatır
Ödül atta git yahu2 gün sonra görüşürüz. Para bitsin gelirim
hahahahahha dD:d:Ödül atta git yahu
Ooooo onumu beklicezşimdi jojobete baktım hesapta 210 tl var. Bu aldigim ozel oranlardan 2-3 tanesi kazansa. İyi para yapar. Direk gates tek spin yuksek miktar girerim. Saglam kazançta iyi bir dağıtım daha gelir.
Yine tekden gittim ? haberin varmı ?Ooooo onumu beklicez
Maçlar 1.5 - 2 saat sonra zaten sabaha kalkınca bakarım artık kaçtım ben iyi gecelerOoooo onumu beklicez
Nerden olsun sözde sana ödül atacaktim saat 12 ye kadar yukseleyim dedim 250 gittiYine tekden gittim ? haberin varmı ?
Kaç kaç 3 gün sonra meto 27 dersinMaçlar 1.5 - 2 saat sonra zaten sabaha kalkınca bakarım artık kaçtım ben iyi geceler
SaolTebrikler
tanıdık birine cıkmıs@Duman99 saat 10:00 a kadar papara veya payfix.
Bu arkadaşta yok galiba..tanıdık birine cıkmıs
payfixi var bendeBu arkadaşta yok galiba..
Bana at yemeyenin malını yerlerBu arkadaşta yok galiba..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!