Bende sevmiyorum parcalamayı qma mecbur kasa lazım2-3 kere lose oldun mü çare yok kanka kasan sıfır oluyor zaten beni biliyon ben parça parça oynamayı sevmiyom
Bak evden birinin payceli kullanıyordum paket olduk 700 TL odicez şu gelse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende sevmiyorum parcalamayı qma mecbur kasa lazım2-3 kere lose oldun mü çare yok kanka kasan sıfır oluyor zaten beni biliyon ben parça parça oynamayı sevmiyom
Yarim perde senmisin
İnşallah gardasim dönmesin burdan umudumu kaybetmem kanka bugun 1.3 k gider yarın 2 k geri gelir sıkıntı yok çok yaşadımBende sevmiyorum parcalamayı qma mecbur kasa lazım
Bak evden birinin payceli kullanıyordum paket olduk 700 TL odicez şu gelse
Sulu bonzaii mi içtiniz lan dayı ??
ben bu resimde yokum cagırdı arkadas 10 dk once de kafaları kacmışYarim perde senmisin
Gidip gelmesi problem değil ki eve borc varİnşallah gardasim dönmesin burdan umudumu kaybetmem kanka bugun 1.3 k gider yarın 2 k geri gelir sıkıntı yok çok yaşadım
Bonz icmişler muhtelenSulu bonzaii mi içtiniz lan dayı ??
Strese girme kanka bunu bana sen dedin hatirliyon mu bi hâl olur illa ki gönlünü ferah tutGidip gelmesi problem değil ki eve borc var
bu ara diken üstündeyim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!