Yatırım yapınca belge istemiyorum ben sadece banka havalesi de belge istemiyor diye biliyorum reisyatirim yapti belge istemesinler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yatırım yapınca belge istemiyorum ben sadece banka havalesi de belge istemiyor diye biliyorum reisyatirim yapti belge istemesinler
Millet 8 k çekti bunu mu yollamicaklar rahat ol50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar
Matador boğadan düşmedi boğayi duman ettiTebrikler vurmuşsun ?
Bende sweet bonanzada 100x vurdum ne var sanki ?Matador boğadan düşmedi boğayi duman etti
Yolllarlar umarım. Gondermezlerse O kadar ugrastin acı koyar50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar
Hani nerde göremiyorumBende sweet bonanzada 100x vurdum ne var sanki ?
100× kaç dolar yaparBende sweet bonanzada 100x vurdum ne var sanki ?
Meyve vermedi iki defa geldi biri boş diğeride muz verdi tek ?Hani nerde göremiyorum
Cikita muz muMeyve vermedi iki defa geldi biri boş diğeride muz verdi tek ?
İns kanka vallaha şimdi atm den geliyom 50 yatirdin hesaba onuda dazzle me de ezecem sonra çekim verecem ??Millet 8 k çekti bunu mu yollamicaklar rahat ol
kac k vurdunİlaç gelir ya eğer oderlerse
Yatır ver çekimi sonra oyna vakit kaybetme bedava hemen işleme almıyorlar onlar işleme alana kadar sen oynamis olursun kazanirsanda onunla da devam edersinİns kanka vallaha şimdi atm den geliyom 50 yatirdin hesaba onuda dazzle me de ezecem sonra çekim verecem ??
12 kkac k vurdun
Daha ben ödeme alaamdik diyen yok herkes aldıİlaç gelir ya eğer oderlerse
Aynen. Bizede bi agri kesici düşermikiİlaç gelir ya eğer oderlerse
Apranax olur mu ?Aynen. Bizede bi agri kesici düşermiki
Dün master joker çeviriyorum 6 kere joker kız geldi. MK kızı 4 ünde 3× verdi ikisinde 15×Meyve vermedi iki defa geldi biri boş diğeride muz verdi tek ?
Forumda bi Apranax var aspirin olsunApranax olur mu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!