O oyun kadar saçma bi oyun yok knkDün master joker çeviriyorum 6 kere joker kız geldi. MK kızı 4 ünde 3× verdi ikisinde 15×
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O oyun kadar saçma bi oyun yok knkDün master joker çeviriyorum 6 kere joker kız geldi. MK kızı 4 ünde 3× verdi ikisinde 15×
Doğru diyon zaten 5 kuruşluk oyunO oyun kadar saçma bi oyun yok knk
iyi para
Kanka cekimi verir vermez bakiyeden düştü yalnız haYatır ver çekimi sonra oyna vakit kaybetme bedava hemen işleme almıyorlar onlar işleme alana kadar sen oynamis olursun kazanirsanda onunla da devam edersin
Tamam 10 saniye içinde hesaptaKanka cekimi verir vermez bakiyeden düştü yalnız ha
Sponsor ol 100 e rol açalm hemen ?Olum bu dazzle me veriyor ha yaptırdığım parayı da 300 yaptım 2.1 k cekim veriyon şimdi ???
Saçmalama AytenSponsor ol 100 e rol açalm hemen ?
Ayten mi oda kimSaçmalama Ayten
Ya kandirmasana kanka ???Tamam 10 saniye içinde hesapta
Olum bu dazzle me veriyor ha yaptırdığım parayı da 300 yaptım 2.1 k cekim veriyon şimdi ???
Çekim gelmeden bişey diyemem ???Tebrikler 2 k sana 100 bana dimi
Şansını seveyim matadorOlum bu dazzle me veriyor ha yaptırdığım parayı da 300 yaptım 2.1 k cekim veriyon şimdi ???
İlk defa büyük bi bonusu çevirmeyi başardım mkeŞansını seveyim matador
Payfix atıldı sabah beri destek veriyoz her konuda mke ??Çekim gelmeden bişey diyemem ???
Aynen kuzenden gelmediği gibi gelmez falanÇekim gelmeden bişey diyemem ???
Nasip te varsa her türlü geliyorİlk defa büyük bi bonusu çevirmeyi başardım mke
Senle @BMW ye ufsk bi ödül atacam çekim gelince başka kimse istemesin ?????Payfix atıldı sabah beri destek veriyoz her konuda mke ??
Vayyyyyyyyyyy neyse öyle olsunSenle @BMW ye ufsk bi ödül atacam çekim gelince başka kimse istemesin ?????
Özelden iletildi benim hesap 50 TL alti bakiye almıyor askıda kalıyor haberin olsun ??Senle @BMW ye ufsk bi ödül atacam çekim gelince başka kimse istemesin ?????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!