Kalan çevrim kaç şimdiBetco bu yuzden sevmiom kasaya pars girio cikio tasakmu gecion ** ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kalan çevrim kaç şimdiBetco bu yuzden sevmiom kasaya pars girio cikio tasakmu gecion ** ?
Rahat durBen nerdeyim kahpenin biriyle uğraşacam diye yazamadik ?
Durdurmuyorlar toprammRahat dur
400 kanka acelmiz yok yavas yavas yapam zaten dagitim olxak her turluKalan çevrim kaç şimdi
Gerimi çıktıBetco bu yuzden sevmiom kasaya pars girio cikio tasakmu gecion ** ?
Kim kime çökmüş öbür taraf nere bi ben mi anlamıyorum ??Parana cokmuslerdi hatta şimdi hatırladım
Yoktun ki la olaan alırdım?Ben nerdeyim kahpenin biriyle uğraşacam diye yazamadik ?
20 euro gelmedimi 100 de sen at ?Gerimi çıktı
Tamamdır kazancın olsun da aceleye gerek yok400 kanka acelmiz yok yavas yavas yapam zaten dagitim olxak her turlu
Oluyorsa Basketten tek maç tek maç sapla gelsin400 kanka acelmiz yok yavas yavas yapam zaten dagitim olxak her turlu
Vardim ama yok diyosan yoktumm kardasim sıkıntı yok ?Yoktun ki la olaan alırdım?
Kanka cok fena gunahlarim var bana dua edersen cok iyi olur?Kanka sen öbür forumda ban yiyen mahmutsun demi
Gelse rolde ne işim var20 euro gelmedimi 100 de sen at ?
Rol sahibi bilir katılım bitmiyorsa alaymVardim ama yok diyosan yoktumm kardasim sıkıntı yok ?
@mahmut8021 ??Rol sahibi bilir katılım bitmiyorsa alaym
Kaynakkk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!