Ona su yok?O da dahil olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ona su yok?O da dahil olsun
Sarjim bitio hadi byyO da dahil olsun
Normalll )Mac 80de bitti hesaba gecti para ?
Haksızlığı savunan insanlara tavrım bu kardeş sen ayıp ediyorsun farkında değilsinNe yanlısı kardeşim? Az dikkat et konuşmana kimsenin yanlısı değilim ayıp etme
Betco eyup abimize kiyak gecelim demis severim keratalariNormalll )
Kudur yavsak???@kadircan4747 Allah yanına koymasın o buruşmuş gotunden çıksın o para çakkal seni sg şimdi ahlaksız
Sana inat az once 170 tl dagittim?@kadircan4747 Allah yanına koymasın o buruşmuş gotunden çıksın o para çakkal seni sg şimdi ahlaksız
@EL MATADOR aranizda bir muhabbet olmus ufak bwnce buyutmeyin paradir her turlu bulunur gerek yokKudur yavsak???
Len bunami inanion?@EL MATADOR aranizda bir muhabbet olmus ufak bwnce buyutmeyin paradir her turlu bulunur gerek yok
bana ataydın dayı roll açardık burda ?Sana inat az once 170 tl dagittim?
Istikakin doldu sana 1 ay para yok?bana ataydın dayı roll açardık burda ?
Hâlâ inkar ediyon ya ben snn mak yaLen bunami inanion?
1 aya mezara girerim ?Istikakin doldu sana 1 ay para yok?
Mezarcisin zaten?1 aya mezara girerim ?
Bana watsap yazip desenki para lazim yok demeyecigimi biliyorsun ama ilginc mazeretler uretim para koparmaya calision gerek yok be serkanHâlâ inkar ediyon ya ben snn mak ya
Surada bi allahin kulu bana yok dedi desin eyvallah dicemBana watsap yazip desenki para lazim yok demeyecigimi biliyorsun ama ilginc mazeretler uretim para koparmaya calision gerek yok be serkan
Özelden paysix atıldıSurada bi allahin kulu bana yok dedi desin eyvallah dicem
Hani nerdeSana inat az once 170 tl dagittim?
Alan aldi?Hani nerde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!