Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gelmis ya hadi gözün aydinUlan gitti 8k gözlerim önünde *** ne kupon yazmışım be
Kimmis sazan mal??Olum ben sazan avlim dedim gol oldu amke o sn ???????
sıkma canını hayırlısı buymuş demekki site o kadar sağlam değil odemeyebilirdikasada 300 vardı bu kupona 100 atıyordum ******* lan gelir mi bu dedim 30 TL attım 270 i bonanza da siktim MK
Caktirma ava giderken avlandık mke ??????Kimmis sazan mal??
Bunada şükür knkakasada 300 vardı bu kupona 100 atıyordum ******* lan gelir mi bu dedim 30 TL attım 270 i bonanza da siktim MK
İlk 20 beğeni çekilis olacakmış totem gerekmiyormusKatiliyozmu beğenenler mi totemci azdı sayfa msj sayısı da az begenmistik maç bslari da burddik
30 a 2400 cok iyiBeyler teşekkürler valla langırt direk kredi borcuna Atıcam 2k yı o sebepten extra talepleri görmezden gelicem kusuruma bakmayın lütfen
Off be orana bakkk 100 atsa 8 k aboooBeyler teşekkürler valla langırt direk kredi borcuna Atıcam 2k yı o sebepten extra talepleri görmezden gelicem kusuruma bakmayın lütfen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!