Ayalariz gardasim bultende kotu. De maldives misali bir kupon yapacam gece maclarina artık nasip kismetya beni s.e sen kazan kanka sende varya ben kendi sansimdan kaybettim s.e
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ayalariz gardasim bultende kotu. De maldives misali bir kupon yapacam gece maclarina artık nasip kismetya beni s.e sen kazan kanka sende varya ben kendi sansimdan kaybettim s.e
Helal abi gibi abi beeeBen ödülü @dembele3538 e devrediyorum
KimeePayfix atıldı ?
Dostum çok teşekkür ederim çekimi ben 6-7 gün önce yaptım çekim için paraya ihtiyacım yokBen ödülü @dembele3538 e devrediyorum
@Kaan bak bu arkadaşı moderatör yapın kral ????????100 mesaj altı konu acamasin oyle bir ayar var galiba forumda aktif edilebilir
Roll sahibine ?
Sende bana devret ??Dostum çok teşekkür ederim çekimi ben 6-7 gün önce yaptım çekim için paraya ihtiyacım yok
Ben. Niye yokumKanka sen çeksene evde elektrikler yok telden beceremem
@kadircan4747 yardim et dayicim??@eydolu4731 bana devredermisin abicim?
100 Mesaj şartıBen niye yokum listede ya
Dembeleye verdi@kadircan4747 yardim et dayicim??
Valla bende 0 im arkadaş çekim yapacak ti diye devretmistim ama çekimi yapmış o yüzden kendime alacam ?@eydolu4731 bana devredermisin abicim?
Senin ve eydolynin paraya ihtiyacı yok sanırımDostum çok teşekkür ederim çekimi ben 6-7 gün önce yaptım çekim için paraya ihtiyacım yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!