GAZİBABA27
Kayıtlı Üye
ANLADIM EYİVALLAHkanka 48 saat içinde onay alınca kullanıyosun bende onay beklıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ANLADIM EYİVALLAHkanka 48 saat içinde onay alınca kullanıyosun bende onay beklıyorum
Allah razı olsun kanka 30 gün sonra gelicem borcuda ödersen sevinirimArkadaslar 2 uygulama tanitacagim birisiyle hazır limitinizle alisveris yapabileceksiniz digeriylr hazir limitinizle akaryakit alabileceksiniz
Moneypay uygulamasini indirin kurulumu yapin onay islemlerini yapin size hazir limit tanimlanacak 100 liradan 500 liraya kadar migros marketlerden alisveris yapip 30 gun sonra odemeniz gerekecek uygulama migrosun uygulamasi
Akaryakit uygulamasi ise turkiye petrolleri uygulanasini indireceksiniz oda ayni sekilde dogrulama yapin limit verecek size
Ihtiyaci olan kardeslerimin isini gorur umarim bi duanizi aliriz hersey kumar degil
olursa aileye alıp yedirdıysen ödemeyen namerttır vorteeeeAllah razı olsun kanka 30 gün sonra gelicem borcuda ödersen sevinirim
anlamadım kanka olayıda yararlı bişey herhalde borç oln herşey iyidirolursa aileye alıp yedirdıysen ödemeyen namerttır vorteeee
Senin para ne oldu gelmedimianlamadım kanka olayıda yararlı bişey herhalde borç oln herşey iyidir
geldi birine şimdi verdim 10 alcam hep öyle yapıyom yaSenin para ne oldu gelmedimi
Nasil anlamadim 10 deekengeldi birine şimdi verdim 10 alcam hep öyle yapıyom ya
Espri ne anlamadimgeldi birine şimdi verdim 10 alcam hep öyle yapıyom ya
vortex 1 verir 10 alır diye laflar dönüyomuşta ana paramızı geri alamıyoruz fazlasını nasıl almışım ne zaman almışım onu araştırıyom suanEspri ne anlamadim
Kim demis diyen ayip etmisvortex 1 verir 10 alır diye laflar dönüyomuşta ana paramızı geri alamıyoruz fazlasını nasıl almışım ne zaman almışım onu araştırıyom suan
Ben 108 aldim 100 odedim mesela sana???vortex 1 verir 10 alır diye laflar dönüyomuşta ana paramızı geri alamıyoruz fazlasını nasıl almışım ne zaman almışım onu araştırıyom suan
1e 20 degilmiydi vay mk indirim yapmıssınvortex 1 verir 10 alır diye laflar dönüyomuşta ana paramızı geri alamıyoruz fazlasını nasıl almışım ne zaman almışım onu araştırıyom suan
Konusma dedigimi yap1e 20 degilmiydi vay mk indirim yapmıssın
tum yollar kapalıKonusma dedigimi yap
Yolunu sikmtum yollar kapalı
kanka selfie ile kimlik atıyon onaylanıyor 100 tl kil kredi migros alısverısı 48 saat içinde onu mıgrosta istediğin gibi harcıyon 1 ay sonra ödüyor ödediğinde talep edersen 500 e kadar çıkıyor kredınanlamadım kanka olayıda yararlı bişey herhalde borç oln herşey iyidir
Kimine direk 750 vermiş mke sistem değişikkanka selfie ile kimlik atıyon onaylanıyor 100 tl kil kredi migros alısverısı 48 saat içinde onu mıgrosta istediğin gibi harcıyon 1 ay sonra ödüyor ödediğinde talep edersen 500 e kadar çıkıyor kredın
olabilir kanka ama güzel bişeyKimine direk 750 vermiş mke sistem değişik
okul açılırsa bizim öğrencilik gene devam ** 6 sene olacak işimize yarar okuldayken kimlik attım kamerayla biraz bulanık ama onaylar inşka
olabilir kanka ama güzel bişey
Bana 900 vermislerokul açılırsa bizim öğrencilik gene devam ** 6 sene olacak işimize yarar okuldayken kimlik attım kamerayla biraz bulanık ama onaylar inş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!