Yaawwww heeeBana 900 vermisler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaawwww heeeBana 900 vermisler
Yemedi?Yaawwww heee
Sen yasiyonmu knkbu muhabbeti gerçekten anlasam hemen yapacamda bazı şeylerı kafam almıyor
en son mobil bozumda çarpılınca bılıyosun hala kendıme gelemedım adam hattı mattı kapadı burada da konu acmıstım itfaiye hortumuSen yasiyonmu knk
hahaha biliyom biliyom durumlar nası götü toparladinmien son mobil bozumda çarpılınca bılıyosun hala kendıme gelemedım adam hattı mattı kapadı burada da konu acmıstım itfaiye hortumu
yok hala ağrıyor reis ınankıhahaha biliyom biliyom durumlar nası götü toparladinmi
Üye ol kimlik selfie at limit veriyor kanka ödedikce yükseltiyor sanırım 100den 500e falan çok iyi bisey aslında market alışverişi için mıgrosta istediğini alabiliyomussunbu muhabbeti gerçekten anlasam hemen yapacamda bazı şeylerı kafam almıyor
migrosla anlaşmalı işte hem komisyon alıyor hemde limitten 1 2 lira falan kesiyor sanırımÜye ol kimlik selfie at limit veriyor kanka ödedikce yükseltiyor sanırım 100den 500e falan çok iyi bisey aslında market alışverişi için mıgrosta istediğini alabiliyomussun
ödemezsek nolur haciz gelirmi abiÜye ol kimlik selfie at limit veriyor kanka ödedikce yükseltiyor sanırım 100den 500e falan çok iyi bisey aslında market alışverişi için mıgrosta istediğini alabiliyomussun
Evini swat ekipleri basarödemezsek nolur haciz gelirmi abi
hayatımda hiç swat görmedim iyi olurEvini swat ekipleri basar
Bugün bizim arka mahallede çocuk pide içi vermiş fırına 3 tane istemiş adam 2 tane çıkarmış çocuk almış eline tabancayı bacaklarına sıkmış fırıncının komik olan buda değil anahaberde izledim adamlar eli silahlı adamı 4 kişi kovalıyor birinin elinde bıçak birinin elinde sopa diğerlerinde hicbisey yok bu nasıl bir cesaret *** niye adanada doğdum lan ben @moses @Vortex @Megastarkan@FAUDA (KAOS)hayatımda hiç swat görmedim iyi olur
Kardes sen tarlabaşı nı bilimiyon heraldeBugün bizim arka mahallede çocuk pide içi vermiş fırına 3 tane istemiş adam 2 tane çıkarmış çocuk almış eline tabancayı bacaklarına sıkmış fırıncının komik olan buda değil anahaberde izledim adamlar eli silahlı adamı 4 kişi kovalıyor birinin elinde bıçak birinin elinde sopa diğerlerinde hicbisey yok bu nasıl bir cesaret *** niye adanada doğdum lan ben @moses @Vortex @Megastarkan
bilmiom apiKardes sen tarlabaşı nı bilimiyon heralde
Hani polis giremeyen yerbilmiom api
La araçlar büyük sokak dar ondan giremio adamlarHani polis giremeyen yer
n kaç sene önceydi onlar tarlabaşımı kaldı artıkHani polis giremeyen yer
Tarlabası gençleri heryerde kardeşim ?n kaç sene önceydi onlar tarlabaşımı kaldı artık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!