Mamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan@BMW Meto burdamisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan@BMW Meto burdamisin
Önemli değil gardaş hepimiz arkadaşız paranın lafı olmaz zagor yapsın iyi biriKafam dalgın kusura bakmayın valla
hepimiz cekioruz valla hayat zindan olduSorma neler cektigimi zenci
Atm mi gitti attın mı 100 bana ???Mamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan
sen lısteyı cıkar yapsın oMamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan
Zagor yapsın ağzımızdan çıktı meto sanada ayriyeten 30 atalım napalim şuan bu kadar gelir elimdenMamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan
Ben aldım ? sana ayrıyetten 27 atacakmış ?Mamibet Geldim geldim de telefondayim çekilişi vs sen yapsan
Ahahha ben bunun parasını gotüme sürmem kanka bol şans ?
Kral ozelden iban bıraksana bana acil çıkmam lazım parayi atio cikicam gerisi sizdeBen aldım ? sana ayrıyetten 27 atacakmış ?
Cekil aradan Zagor ttt 50 benim 30 senin olsunBen aldım ? sana ayrıyetten 27 atacakmış ?
Bırakayım tamamdrKral ozelden iban bıraksana bana acil çıkmam lazım parayi atio cikicam gerisi sizde
Olur olur yabancı değil kendileri.Zagor yapsın ağzımızdan çıktı meto sanada ayriyeten 30 atalım napalim şuan bu kadar gelir elimden
O sayının 20 misli var :dMesaj - tepkimesi 250 olan 10 kişi bile çikmiyi forumda mke...
Ben like mi çektim Zagor ona göreBol kazançlar
Bana da cekBen like mi çektim Zagor ona göre
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!