Demekki galadan maladan oynanmazAhlaksızlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demekki galadan maladan oynanmazAhlaksızlar
Söyledim de dinleyen kim ?Demekki galadan maladan oynanmaz
Seni Şakir ağa sulasin
Bütün betcolar Payfix çekimler de artık istiyor site ile alakalı bir durum değil mesela holigsn Grubu da istiyor
Olmaz kardeş zaten tüm bilgilerimiz sitelerin elinde varVallaha onaylandı çekimi verdim tekrardan da make kimligi attik ins bişey olmaz
Gerçi doğru diyosub mke ????Olmaz kardeş zaten tüm bilgilerimiz sitelerin elinde var
Daha hiç bi site istemedi iki site hariç onlarda merdiven altıBütün betcolar Payfix çekimler de artık istiyor site ile alakalı bir durum değil mesela holigsn Grubu da istiyor
Amaç şu hesabına girince millet senin adinla payfix açıp hesaba çekmesin diyeDaha hiç bi site istemedi iki site hariç onlarda merdiven altı
MantıklıAmaç şu hesabına girince millet senin adinla payfix açıp hesaba çekmesin diye
Direk havele çek desin o halde yada papara belge işi saçmaAmaç şu hesabına girince millet senin adinla payfix açıp hesaba çekmesin diye
Havale çekmek belge vermekten daha riskliDirek havele çek desin o halde yada papara belge işi saçma
100 TL ye belge istemeye utanmislardirBizden hiçbiri istemedi
Oda doğru benim çekimler 2k olsa gelecek mi gelmeyecek mi diye stresten kanser olurum mk100 TL ye belge istemeye utanmislardir
Birine borcum vae atacağım ödülü@dembele3538 Kime ne borcun vardı Adını duyuyom 2 gündür hakkında kötü şeyler
Noldu da@dembele3538 Kime ne borcun vardı Adını duyuyom 2 gündür hakkında kötü şeyler
30 tlye anlatırım tüm olaylarıNoldu da
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!