neyse ii gclr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BEYLER RİCAMDİR DM DOLDU ÖZELDEN İSTEMEYİN BEN ATABİLECEGİM KADARINI BURDA YAZIYORUM MİKTARI ONA GORE DAĞITIYORUM BİRİNE ATSAM BİRİNE AYIP OLUR BURDA HEPİNİZ KARDESİM GİBİSİNİZ BU KONUŞMAYI YAPMAK İSTEMEZDİM AMA ÖDÜL DIŞINDA ŞUAN ATAMAM 10 KİŞİ DM DEN YAZMİS 10 U DA EŞ DOST ALINMAYIN GUCENMEYİN BUNUN İÇİN ALİNİCAK VARSA DA KENDİ BİLİR ARTIK ?
Dur bende yazayım 11 olsun ?BEYLER RİCAMDİR DM DOLDU ÖZELDEN İSTEMEYİN BEN ATABİLECEGİM KADARINI BURDA YAZIYORUM MİKTARI ONA GORE DAĞITIYORUM BİRİNE ATSAM BİRİNE AYIP OLUR BURDA HEPİNİZ KARDESİM GİBİSİNİZ BU KONUŞMAYI YAPMAK İSTEMEZDİM AMA ÖDÜL DIŞINDA ŞUAN ATAMAM 10 KİŞİ DM DEN YAZMİS 10 U DA EŞ DOST ALINMAYIN GUCENMEYİN BUNUN İÇİN ALİNİCAK VARSA DA KENDİ BİLİR ARTIK ?
İfşala ?Birisi benim alındım ne yalan söyleyeyim haydin uyudum ben iyi geceler herkese
Mavidir kral ?Asıl soru adana turuncu mudur mavi mi
Mavi tabikiAsıl soru adana turuncu mudur mavi mi
İi geceler canıimBirisi benim alındım ne yalan söyleyeyim haydin uyudum ben iyi geceler herkese
MorAsıl soru adana turuncu mudur mavi mi
Abooo ? sana dedim demiÖdemiyor bu Gala ?
Ödemiyor bu Gala ?
Çok uçurmadın kasa yı inşallahGece yarısı diye mi aceba beklemede hâlâ çekim
Kirva kaç aylıksın sakinGece yarısı diye mi aceba beklemede hâlâ çekim
15k talep verince böyle oluo demekkiÇok uçurmadın kasa yı inşallah
O sitede çok şikayet duydum da 5-6k yıda öder heralde15k talep verince böyle oluo demekki
Yok lan knk 2 k hepsi15k talep verince böyle oluo demekki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!