demin cocugun biri rol açtı orda lekars 1 .çeyrek 3-4 5-6 sayıyla alır 2 sayıyla aldıHarbi kimse kalmamış . Diğer foruma bakıyorum orası da ölü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
demin cocugun biri rol açtı orda lekars 1 .çeyrek 3-4 5-6 sayıyla alır 2 sayıyla aldıHarbi kimse kalmamış . Diğer foruma bakıyorum orası da ölü
Sana yine kriz gelmiş o günkü gibi ?tmm çekimi paylaşma. paranı paylaş bari
kötü hastalık allah sonumuzu hayretsin.Sana yine kriz gelmiş o günkü gibi ?
ya o gün sabah iş vardı dagıtımcı parayı paparaya atmıştı benim telefonda paparaya girmiyor zaten istesemde o gün sana atamazdım o parayı.Sana yine kriz gelmiş o günkü gibi ?
Bırak abi oynama valla huzura erersin bakkötü hastalık allah sonumuzu hayretsin.
27 atsan yeterli sabaha kadar 3 er 5 er takılırım diyecemde zaten sabah olmuş mkSana yine kriz gelmiş o günkü gibi ?
Hem paran cebinde kalır hem manevi olarak huzurlu olursunBırak abi oynama valla huzura erersin bak
bende öyle diyorum da o beni bırakmıyorBırak abi oynama valla huzura erersin bak
10-20 diye diye yine bi ton para gidiyorHem paran cebinde kalır hem manevi olarak huzurlu olursun
Şu forumlara üye olduğumdan beri aldığım para dağıttığımın yüzde 1i yapmaz. O yüzden bıraktım usta ?27 atsan yeterli sabaha kadar 3 er 5 er takılırım diyecemde zaten sabah olmuş mk
bana diyonda sen bıraktın mı onu söyleHem paran cebinde kalır hem manevi olarak huzurlu olursun
iyide sende tam manyakmışsın kazanmadan neyi dagıttınŞu forumlara üye olduğumdan beri aldığım para dağıttığımın yüzde 1i yapmaz. O yüzden bıraktım usta ?
Bıraktım oynamıyorum bayadır. Atarsam da 3000 basıp 4000 çekiyorum 3-5 günde birbana diyonda sen bıraktın mı onu söyle
Yok yapılan dağıtımlardan aldığımı söylüyorumiyide sende tam manyakmışsın kazanmadan neyi dagıttın
lekars ilk çeyrek 15-17 bitmiş çocuk 1sayıyla yattıOna ben baska birseu yedirecem az sabir?
sen dagıtan adamsın alan degilsinki ne almayı bekliyordunYok yapılan dağıtımlardan aldığımı söylüyorum
kazanınca gelip dagıtıp gidiyorsun. forumda takılmıyorsunki dagıtımlardan faydalanasın. anca dagıtım yaptıların sana cukka atarsa dagıtımlardan faydalanmış olursunYok yapılan dağıtımlardan aldığımı söylüyorum
Haha işte enayiliği bıraktım diyim o zaman ?sen dagıtan adamsın alan degilsinki ne almayı bekliyordun
Attım 2-3 kişiye özelden bugün. Gerisinden de bi beklentim kalmadı zatensen dagıtan adamsın alan degilsinki ne almayı bekliyordun
estagfurullah enayilik degilde iyi niyet. kendi isteginle dagıtıyon sonuctaHaha işte enayiliği bıraktım diyim o zaman ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!