Roll yok mu yada liste kovalake devam ke beleşkeSeni burdan da koparacam merak etme az kaldı yiğidim az kaldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Roll yok mu yada liste kovalake devam ke beleşkeSeni burdan da koparacam merak etme az kaldı yiğidim az kaldi
ekmek var yermisinRoll yok mu yada liste kovalake devam ke beleşke
Ona ben baska birseu yedirecem az sabir?ekmek var yermisin
ooooo acun nbr tatlımNeler olmuş buralarda yav yine ben yokken ?
Payfixler kime ?ooooo acun nbr tatlım
Bırak hal hatır sormayı Metin usta payfix sana mı ?ooooo acun nbr tatlım
valla para sende acun biz gö tü boklu kumarcılarızPayfixler kime ?
para olsa hiç düşünmeden payfixler bana derdim sana mahcubuz zaten ? ? ?Bırak hal hatır sormayı Metin usta payfix sana mı ?
Haha eyvallah ustapara olsa hiç düşünmeden payfixler bana derdim sana mahcubuz zaten ? ? ?
payfix yaz de yazayım hemen sen kazanınca keyfinden buralara ugruyorsun geneldeBırak hal hatır sormayı Metin usta payfix sana mı ?
kaç vurdun çekimi at hele burayaHaha eyvallah usta
Millet kaybedince geliyo ben kazanınca ?payfix yaz de yazayım hemen sen kazanınca keyfinden buralara ugruyorsun genelde
benim özelden paylaşabilirsin kimseye söylememÖyle abi de o yaptığım dağıtım son dağıtımdı. Bidaha ne çekim paylaşıcam ne dağıtım yapacağım ?
Yok abi paylaşmıyorum artık sadece Twitterda?kaç vurdun çekimi at hele buraya
herkes sen olmazMillet kaybedince geliyo ben kazanınca ?
tmm çekimi paylaşma. paranı paylaş bariYok abi paylaşmıyorum artık sadece Twitterda?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!