Yapma be...Gökten a. Yağsa bana yar... Düşer
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapma be...Gökten a. Yağsa bana yar... Düşer
Tepkime yetmiyor .Ben unutmuşun ilk 15 de vardim
Ben sana kırıldım abi ?@Klostrofobi ödülü bana devrediyormus
2.500 mesaj var . YetmezmiTepkime yetmiyor .
Niye senin gibi yapmadım diyemiBen sana kırıldım abi ?
Yok verdiğim maçı sende almadın kırıldım ?Niye senin gibi yapmadım diyemi
Tepkimen yetmiyodu kanjaBen unutmuşun ilk 15 de vardim
Mac izliyodum kanjaSana telegram yazıyö vakmıyn kasa maçı verdim buraya yazdm görmüyn standart liege u21 kazanır 1 den 2 oldu maç 2.50 orandı 1_3 oldu tek maça atar 3 e katlardın kasayı
Bro 245 tepki ayıp olmuyor mu. 55 için. Listeye almamakTepkimen yetmiyodu kanja
Kanka kavga dövüş çıkar kural sonuçta kb bidahakine az yazarım tepkimeyeBro 245 tepki ayıp olmuyor mu. 55 için. Listeye almamak
Kanka valla ederim ama ben çekiliş olmadan sana yazdım ki daha çıkmadan devir sözü alayım ? durum vahim düzeldiğinde bildirim alacaksın muhakkak@Klostrofobi ödülü bana devrediyormus
geçen 100 tl em kalmıştı matadora ödül atmamıştım mırın kırın eder diye like mi geri çekmiştim yoksa sana çıkmazdı. ilk like ben atmıştım@BMW kadim dosrum sen geldin çekiliş bana çıktı la ???
Ne verdin nereye almadım anlamadımYok verdiğim maçı sende almadın kırıldım ?
O öyle birimi niye etsin gem seni biliyoz biz ? parayı bulunca değişsenler utansın ?geçen 100 tl em kalmıştı matadora ödül atmamıştım mırın kırın eder diye like mi geri çekmiştim yoksa sana çıkmazdı. ilk like ben atmıştım
Bol şansKanka valla ederim ama ben çekiliş olmadan sana yazdım ki daha çıkmadan devir sözü alayım ? durum vahim düzeldiğinde bildirim alacaksın muhakkak
Abi takılıyom öyle can sıkıntsndan napyn nasılsınNe verdin nereye almadım anlamadım
Adamın dibi ?Kanka valla ederim ama ben çekiliş olmadan sana yazdım ki daha çıkmadan devir sözü alayım ? durum vahim düzeldiğinde bildirim alacaksın muhakkak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!