Ne gelen ne soran varÖdülüm geldi teşekkurler babayiğit. Kesene bereket @EL MATADOR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne gelen ne soran varÖdülüm geldi teşekkurler babayiğit. Kesene bereket @EL MATADOR
Sagol dost odul geldi keseye bereket@moses senle birlikte 3 kişilik donderdım Fatih 75 gonderdım
Ne geleni bekle ne soranı dinle dayıNe gelen ne soran var
Puc metefeMefeteye bak mke para gelirken 1 tl kesmiş. Hesaba attım yine 1 tl ücret diyor. 2 tl hopp kendi kasasına aldı ibneler
Paparadan ziraat e çekiyorum trink hemen hesapta ziraatten payfixe atıyorum trink payfix te*** 10 dk oldu akbank hesabıma gönderdim para gelmedi. İbneler daha 23 tl gönderemiyor mke hesaptan hesaba
Akbank ile bendede aynı papara payfix anında 5 dk içinde işlem gerçekleşiyor. Bu mefete harbi ibne teşkilatPaparadan ziraat e çekiyorum trink hemen hesapta ziraatten payfixe atıyorum trink payfix te
Mete fe pismanlik tirAkbank ile bendede aynı papara payfix anında 5 dk içinde işlem gerçekleşiyor. Bu mefete harbi ibne teşkilat
Sence??Liste de olupda atmadığım kım kaldı muricden baska ?
Dayı dur sana donecem ufakları halledım ???Sence??
Bu mefete milletin başını ağrıtacak kullanmayin değişik metodlara geçinAmke mefetesi hesaba dusmedi daha para
Benımki hala gecmedı25dk da geldi banka hesabına para ***
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!