noooooooolduuuuu gol attırdım baksamu dayı sana burdan ekmek çıkmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
noooooooolduuuuu gol attırdım baksamu dayı sana burdan ekmek çıkmaz
komutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/Neyse devam kardeşim ama işin cıktıgında söyle
lan yürü git sen gittin gol geldinoooooooolduuuuu gol attırdım bak
Askerdemısınkomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
evet reisAskerdemısın
kamutanım de roll var a mına koydurtma de yıldızı yoksa tabikomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
Sıradaki parça o şimdi asker @Royal King kardeşimize gelsin Hayırlı teskerelerkomutan aniden gelince söyleyemiyorum reis elimde olsa zaten bildiririm :/
Nerde yapıyonevet reis
2 yıldız :/kamutanım de roll var a mına koydurtma de yıldızı yoksa tabi
şartı falan vardır belki sor , etkinlige katılmış unutturmuşsundurBeyler kolay gelsin rastgele. Ya bir şey soracagim. Betexper sitesine girdim öyle bi rastgele bi baktim ana hesapta 30 tl var ***. Nedir acaba canliya sorayim mi sizce oynayayim mi direkt ne dersiniz?
sağolasın dostum teşekkür ettim?Sıradaki parça o şimdi asker @Royal King kardeşimize gelsin Hayırlı teskereler
o zaman skebilir reis astsub falansa tokatlardık ama 2 yıldız sıkıntı2 yıldız :/
Bol şanslarBuda gelsin hadi bakalım
Beyler kolay gelsin rastgele. Ya bir şey soracagim. Betexper sitesine girdim öyle bi rastgele bi baktim ana hesapta 30 tl var ***. Nedir acaba canliya sorayim mi sizce oynayayim mi direkt ne dersiniz?
bölük komutanımız delinin önde gidenio zaman skebilir reis astsub falansa tokatlardık ama 2 yıldız sıkıntı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!