Valla ana bakiyede bro para direkt. Aylardir girmedigim bi siteşartı falan vardır belki sor , etkinlige katılmış unutturmuşsundur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla ana bakiyede bro para direkt. Aylardir girmedigim bi siteşartı falan vardır belki sor , etkinlige katılmış unutturmuşsundur
Bol sans baskan getirelimBuda gelsin hadi bakalım
bu dönemde kimse kimseyi sikemez kanka eskidendi o bizim dönemimizde biraz daha sıkıntıydı askerden geleli 5 sene oluyo devrecilik hat safhada edirne süloglunda yaptım sürgün yerinde , alayı kırıko zaman skebilir reis astsub falansa tokatlardık ama 2 yıldız sıkıntı
Üstteğmense skntı tokatlarlar adamı ???bölük komutanımız delinin önde gideni
Link atsana kanka kesin bendede vardır ***Valla ana bakiyede bro para direkt. Aylardir girmedigim bi site
1 sayı ile olsun bizim olsunGELİRSE ROLÜ KAZANDI YAPIP BITIRICEM BEYLER
Buda gelsin devam etme baska umarim gelcek devam sayalim?Buda gelsin hadi bakalım
Yok brom freebet değil nakit ana bakiyeFreebet olabilir. Oranın freebeti 30 TL. Canlıdan şartları öğren.
Ala ala dur bakım mke ???Yok brom freebet değil nakit ana bakiye
Baskan benimde elektrikler gitmişti de gelir gelmez girdim tek seferlik kusurabakmayabilir misiniz?Neyse devam kardeşim ama işin cıktıgında söyle
Şansın bol olsun başkanGELİRSE ROLÜ KAZANDI YAPIP BITIRICEM BEYLER
Bak hele bi la belki sizde de vardir ***Ala ala dur bakım mke ???
işine bak abisi saat 14.09 da bol şans yazıp gitmişsin roll kazanmış gelmişsinBaskan benimde elektrikler gitmişti de gelir gelmez girdim tek seferlik kusurabakmayabilir misiniz?
Valla ana bakiyede bro para direkt. Aylardir girmedigim bi site
ne biliyim kanka matadora sor@Vortex ne kadar var başlamasına ?
betexper319.comLink atsana kanka kesin bendede vardır ***
çok operasyona katılmış kırık?Üstteğmense skntı tokatlarlar adamı ???
Bro valla oynadim ki sormadan 80 yaptim şu an kasayiTamam hocam, freebet dediğime bakma ağız alışkanlığı. 30 TL ekliyorlar. Oran şartı vs. olabilir. Bence sor canlıya.
bendede 20tl çıktı ***betexper319.com
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!