Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
A.nasını s-ikim mefeteninPompake devamke mefeteke
kanka mefete şikayet yeri değil burası günde 2 kez konu açıyon bırak kullanma mefeteyi o zaman109 TL attım mefeteye dün saat 7 de 1 gün 5 saat geçti bunlar parama çöktü
Varmı benim gibi geçmesini bekleyen
para işletiyolar109 TL attım mefeteye dün saat 7 de 1 gün 5 saat geçti bunlar parama çöktü
Varmı benim gibi geçmesini bekleyen
Kardo 1 ter lira attım 3 kez onlar gecti gecendede oldu 50 TL atmıştım 6 saatte geçmişti bu kez 29 oldu ***Sistem güncellemesi
Sonunda gelecek BDDK garantili korkma az sabirKardo 1 ter lira attım 3 kez onlar gecti gecendede oldu 50 TL atmıştım 6 saatte geçmişti bu kez 29 oldu ***
2. Konu bu diğer konuyu 1 hafta oldu açalı bilip bilmeden sallama kardokanka mefete şikayet yeri değil burası günde 2 kez konu açıyon bırak kullanma mefeteyi o zaman
Eyvallah dostum sağol teşekkür ederimSonunda gelecek BDDK garantili korkma az sabir
Attım baba attım atmazmıuım 10 defa attım cevap bile gelmiyor[email protected]
çok acilse buraya mesaj at
İzin alacaksın bu arkadaşlardan konu açarken bilmiyo muydun2. Konu bu diğer konuyu 1 hafta oldu açalı bilip bilmeden sallama kardo
Millet görsün hem zararımı var
Sen konuşma lannİzin alacaksın bu arkadaşlardan konu açarken bilmiyo muydun
helal pompake saplake ?Sen konuşma lann
Sen konuşma lann
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!