Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
POMPAKE BİZEDE Bİ 10 20 DÜŞER SANA Bİ KIYAK YAPMIŞTIM HATIRLARSANBanka hesbaımdan bir miktar para attım mefeteye 6 saatir geçmedi varmı bu sorunu yaşayan bekleyen
Baba pompake. Mefeteke. Paraya çöktükeBanka hesbaımdan bir miktar para attım mefeteye 6 saatir geçmedi varmı bu sorunu yaşayan bekleyen
Yarra yedikkeBaba pompake. Mefeteke. Paraya çöktüke
Kedicikke para gecse ateşlerim geçmedi millet parasına çökmüşler gitti 500 kağıt a.m.ına.K.oyayımPOMPAKE BİZEDE Bİ 10 20 DÜŞER SANA Bİ KIYAK YAPMIŞTIM HATIRLARSAN
500 KAĞITSA 40 KAĞIDINI ALIRIM geçer elbetKedicikke para gecse ateşlerim geçmedi millet parasına çökmüşler gitti 500 kağıt a.m.ına.K.oyayım
Çokkötüke.Kedicikke para gecse ateşlerim geçmedi millet parasına çökmüşler gitti 500 kağıt a.m.ına.K.oyayım
nasıl çökmüşler ***Kedicikke para gecse ateşlerim geçmedi millet parasına çökmüşler gitti 500 kağıt a.m.ına.K.oyayım
20 de bana atarsın. Geri kalanı senin olsun. Pompake. Para lazımke500 KAĞITSA 40 KAĞIDINI ALIRIM geçer elbet
canlı destekde yok *** mefetedeBanka hesbaımdan bir miktar para attım mefeteye 6 saatir geçmedi varmı bu sorunu yaşayan bekleyen
Kardo güncelleme sırasında para askıda kalıyor içeri çekiyor parayı nerden kullandım şu ş.erefeizlerin uygulamsınınasıl çökmüşler ***
mail atKardo güncelleme sırasında para askıda kalıyor içeri çekiyor parayı nerden kullandım şu ş.erefeizlerin uygulamsını
Attım bir *** olmadımail at
ara sendeAttım bir *** olmadı
olum tek sen değilki amq şikayetvara bi girdim herkes param yatmadı diyorAttım bir *** olmadı
Bakmıyor kardşeim *** denedim tüm capreyiara sende
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!