knk neden yaptıgımı anlattım belkı hırsızlıgın gunahı olmaz ama.DHile yapmışsın hayırlısı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
knk neden yaptıgımı anlattım belkı hırsızlıgın gunahı olmaz ama.DHile yapmışsın hayırlısı olsun
Ne yenisi benden eski o mk diger forumdada var epeydiradam yeni dedim garıban herhalde bız kaçın kurasıyız yanı bende dahıl forumun kaşarı olmuşuz yanlış anlamyın kötu anldma degıl ozele de yazınca dedım garıbandır cekılış yapmayı bılsem zaten mal gıbı gıdıp lınkı atıp kendımı ıfşa etmezdım ordan anlayın kötu nıyetım olmadıgını
mutlu mu olacaksın banlanınca ben@Rooster Uyanınca Arkadqşı Banlaraın Hilenin Mazereti olmaz
Sıkıntı yok dostum kazancın daim olsun@dembele3538 sana cok ceksem atardım yemın ederım 180 cektım pınbhisden zaten 2 kısıye verınce bana kalmıo valla bıdahakıe verıcem sana sözum olsun
Hayır Kural Kuraldırmutlu mu olacaksın banlanınca ben
Sen konuşma Soner bak burda abilerin konuşuyorYav zaten ilk çekiliş bana çıktı bende @tolga27 e devrediyorum bu kadar basit
kuralların yazdıgı yerı yanlış anlamazsan kopyalarmısın knkHayır Kural Kuraldır
Bu çekiliş Yüzünden admin Kovuldu daha ne olsunkuralların yazdıgı yerı yanlış anlamazsan kopyalarmısın knk
Bu hile yüzünden forumun en cok roll yapan adamina ban attilar la erantgil ama olan oldu samimiyetine inandim yapcak bisi yok hatani duzelttin zatenvay mq banlanma sebebıne bak
o zaman sımdıden hakkınızı helal edınBu hile yüzünden forumun en cok roll yapan adamina ban attilar la erantgil ama olan oldu samimiyetine inandim yapcak bisi yok hatani duzelttin zaten
bişi olmaz korkma Şaka yapıyomo zaman sımdıden hakkınızı helal edın
erantgıl ın sucu benden daha agırdı o zaman bısı olmazsa la valla sevıyorum bu forumu ondan üzülürümbişi olmaz korkma Şaka yapıyom
Onun listesi coktu isyan cikti o gun?erantgıl ın sucu benden daha agırdı o zaman bısı olmazsa la valla sevıyorum bu forumu ondan üzülürüm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!