fark edermı yarın adamlar dıcek onu banladın bunu da banlaOnun listesi coktu isyan cikti o gun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
fark edermı yarın adamlar dıcek onu banladın bunu da banlaOnun listesi coktu isyan cikti o gun?
İyidir canım takılıyorum sen ne yapıyorsun@dembele3538 Napıyon canım
Mk burdan nasil anliyon bir insanin garip yada zengi oldunu bende bunu anlamıyorum ?yapacak bşey yok kımın kalbını kırdıksa ozur dılerız banlanırsak da ama ınanın adam garıp geldı dıye attım tanımam etmem belkı buyuk 1 hata degıl dıye dusundum amaç bırını kayırmak degıldı burada garıbanı ayırmaktı ama bunu hileyle yapınca tabı kı şerıatın kestıgı parmak acımaz herkese hoşcakalın dıyım sımdıden
Napiyim şimdi kalktım bendeİyidir canım takılıyorum sen ne yapıyorsun
ne bıleyım mq gormedım onu buralarda hıcMk burdan nasil anliyon bir insanin garip yada zengi oldunu bende bunu anlamıyorum ?
Ya muric geçen masa sallanıyor diye masanın altına 100 dolar sıkıştırdın görmesek gariban olduğuna inanacağızMk burdan nasil anliyon bir insanin garip yada zengi oldunu bende bunu anlamıyorum ?
Günaydın canımNapiyim şimdi kalktım bende
Etkinlikci adam hep kovalarne bıleyım mq gormedım onu buralarda hıc
Ohh Sulaaaaa@Megastarkan odulum geldi kesene bereket hatani farkedip duzeltmekte önemli eywallah
Beni kim sulayacak@dembele3538 Sende beni sula
Mega Star TarkanBeni kim sulayacak
Burda noldu?Mega Star Tarkan
Dostum sıkıntılı bir durum yokBurda noldu?
Bırak da ona ben karar vereyimDostum sıkıntılı bir durum yok
Haklısın dostum günaydınBırak da ona ben karar vereyim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!