Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
As. Bol şans babayiğitSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
Bol şans dep o kadar iyi mi yaSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
Ev coo kotu ama bakalim 20 ye kadar atarsa dep bir umutBol şans dep o kadar iyi mi ya
İnşallah brorahat gelir bol sans
Insallah atmali broİnşallah bro
Bol şansSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
Erken attilar milleti cekmislerdir simdi ilk yari bir tane daha atsa yetee ya ha bu arada bu dolibetten ilk defa oynadim arkadaslar bir sikintisini duymadim ama sizce oder demiInsallah atmali bro
Abi sen attirirsin bunlara attir şunlara ?21 0-1
OderErken attilar milleti cekmislerdir simdi ilk yari bir tane daha atsa yetee ya ha bu arada bu dolibetten ilk defa oynadim arkadaslar bir sikintisini duymadim ama sizce oder demi
Valla el atayim senin icinAbi sen attirirsin bunlara attir şunlara ?
İlk 10 kişi degılmı listeyı paylaşmıssnSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!