Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene sağlıkSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
45 dk roll demişsin reis süre bitmeden liste aliosn sebeb sorucaktimSelamın aleyküm dosttlar bir kupon yaptim gelirse payfix üzerinden 3 kisi 25 vericem begenen ilk 10 kisi arasindan takip sarti olmasin yormayim kimseyi Mesaj sarti olsun 1000 ve uzeri sansimiz bol olsun
Ilk 10 kisi demis ondandur45 dk roll demişsin reis süre bitmeden liste aliosn sebeb sorucaktim
Kupon geldiSaplaa
Biliyorum?Kupon geldi
Kardeim konuyu açtım 15 dakika da 6 kisi begendi yorumunu yapti bende gelen olmaz diye kapattim sebebi bu yani sadece zamanlama hatasi olmus olabilir45 dk roll demişsin reis süre bitmeden liste aliosn sebeb sorucaktim
Ilk 10 dediysen 10dan yapacan lan 7 ci yim mkeKardeim konuyu açtım 15 dakika da 6 kisi begendi yorumunu yapti bende gelen olmaz diye kapattim sebebi bu yani sadece zamanlama hatasi olmus olabilir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!