Sen yap ozaman dayeeeOnlar su sira sanssiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen yap ozaman dayeeeOnlar su sira sanssiz
Yok
Kanka o gununde degil be valla bak diger tarafta role el atmis admin o parayada el koymus canim sikkin ?Oyunu jamese ver la
Muric calisiyo cevik bu saatlerde yok oluyo knk şu sıralar
eo÷Onlar su sira sanssiz
?bende bu 2 linin arasinda kaldim kanka valla
Hayatta isim olmszSen yap ozaman dayeee
Mantıksız bende farkındayım da 20 TL'ye iki basket bulsam 70 falan gelir zaten sonra 1.30 tamamlarım bildiğim iki tane bulsam kafi ama ikisini futbol yapıp diğer iki siyeyede basket denicemŞansını bolsene kanka yaptığın çok mantıksız bence
Ben tekli basket aldım ilk şimdi 3 maça basacam kompleMantıksız bende farkındayım da 20 TL'ye iki basket bulsam 70 falan gelir zaten sonra 1.30 tamamlarım bildiğim iki tane bulsam kafi ama ikisini futbol yapıp diğer iki siyeyede basket denicem
Sal bu saatte atlari dinlensin be kanka yazik?gelin at yarışcısı bana verin, hem değişiklik olur hem başarı görün
Oyunu jamese ver knk?Mantıksız bende farkındayım da 20 TL'ye iki basket bulsam 70 falan gelir zaten sonra 1.30 tamamlarım bildiğim iki tane bulsam kafi ama ikisini futbol yapıp diğer iki siyeyede basket denicem
Aynı kafabana cikarsa ikiye bolup fubola +1 gol girer oynarim basket tarzım değil
Olur knk %50 fb al
Kac aga bulasma baska yere at bi bakmissin 3.000 odemis bi bakmissin 100 tlye camur yapiyo cok dengesiz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!