Geldi manyakBol şanş kim olacaksa olsun başlayın lan artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geldi manyakBol şanş kim olacaksa olsun başlayın lan artık
Ahhahah bu cevabı bekliyordumBol şanş kim olacaksa olsun başlayın lan artık
Tabi moses bey arzularimla ama yeni bi sayfa acin mq ?Sende listeci olursun ozman napalim
la alinma hemen ben ne yazdim ugrasamam dedim ya ** ?Gönül koyacaksan al sen oyna dodo sorun yok
Para senin kanka bise diyemem ama gonlum dododan yana?Ya kanka o batırır vallahi batırır billahi batırır
Hayir kötü oyuncu değil çok kasıyor
Ver 50 kendime alam gerisi sen ve cemaatin70 TL kasa vericem.
300 yapacak
100 bana 100 kendine 100 de dağıtım yapacak
Aklımda birkaç kişi var onları belirticem talip olanlarda yazabilir
Not konumun altında boş yorumlar yapmayın zaten sinirliyim.
Kalbimi kirdi simdi kim toplicak ***Ya kanka o batırır vallahi batırır billahi batırır
Hayir kötü oyuncu değil çok kasıyor
Hay o dodonun ... benPara senin kanka bise diyemem ama gonlum dododan yana?
Dayı sende beni mi takip ediyon ne zaman nereye bişey yazsam içimden 5 ten geriye sayıyom süre bitmeden bana bulaşıyon???Geldi manyak
Sende iyi adamsin james kazaninda kim kazanirsa kazansinTm knk telegramdan yazarsin o zmn
21binDayı sende beni mi takip ediyon ne zaman nereye bişey yazsam içimden 5 ten geriye sayıyom süre bitmeden bana bulaşıyon???
Bende ***Hay o dodonun ... ben
show yapma lenDayı sende beni mi takip ediyon ne zaman nereye bişey yazsam içimden 5 ten geriye sayıyom süre bitmeden bana bulaşıyon???
Kalbimi kirdin ustune bide kilit vuruon mq@Rooster vur kilit yeni konuda görüşmek uzere
dHay o dodonun ... ben
Sen benim kalbimdesin kanka bosver takılma ?Kalbimi kirdin ustune bide kilit vuruon mq
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!