Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bro simdi harbi birine kufur edicem ama ya ulan benmi dedim zencii koymus ben konudan yokum knk yokum zenci koymus ben oyle sohbet ediom katilmiyorumda......Dodo biz yeni bu foruma geldik
Kim dedi tepkime 20 olacak kafadan sallamayın öyle bı kural bile yazmıyor
dagıtımlara dıkkat etmedınmı hıcDodo biz yeni bu foruma geldik
Kim dedi tepkime 20 olacak kafadan sallamayın öyle bı kural bile yazmıyor
La yok ben makarasina girdim sohbet ediomoydu zaten tamam hakkımı sana atsın dıgerlerınınkınıde atsın dagıt kalan sana kalsın
kardas sen lıstede varsın neyın davası buAdam ilk 5 dedi şart felsnda koymadı ilk 5 seçip yapacsktin çekilişi @zencii
Ben ne alakaydi bro ?Adam ilk 5 dedi şart felsnda koymadı ilk 5 seçip yapacsktin çekilişi @zencii
Get la belli hep kaybetmissin
Adam yanlış çekiliş yaptı şart felan koymadın çekilişin sahibi sensin ilk 5 dedin bukadsr basit @muhsinoviTmm o zmn doğrudur parayı sana atiyom ver arkadaşlara papara at bana knk @Mersinli33 bu gece kazanırsam görürüm senide k. B
yorgunummm...
Ateş yoksa barut var?Biri ateşi bulsun
yav al benım hakkımı tamamAdam yanlış çekiliş yaptı şart felan koymadın çekilişin sahibi sensin ilk 5 dedin bukadsr basit @muhsinovi
55e kadar gelmezse para seninAteş yoksa barut var?
Adam hakli beyler tepkime sarti neymiş ?Adam yanlış çekiliş yaptı şart felan koymadın çekilişin sahibi sensin ilk 5 dedin bukadsr basit @muhsinovi
Gel kaçalım bu diyardanBiri ateşi bulsun
Sen at bana ben atim arkadaslara 11 tl felanda istemiymBiri ateşi bulsun
tamam simdilik boyle olsun siktiredin sonrasinda yapmazsinizyav al benım hakkımı tamam
Buyrun isitayim hemennBiri ateşi bulsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!