Surda 3 kuruş para verelim dedim ortalık 56 oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahhaha ?Surda 3 kuruş para verelim dedim ortalık 56 oldu
Hep sen garistirdinSurda 3 kuruş para verelim dedim ortalık 56 oldu
sana dıom mıllet acıkmısSurda 3 kuruş para verelim dedim ortalık 56 oldu
Ettim normalde senin dediğin gibi olmali ama çekilişin sahibi sen degilsin kafana göre şart koyamazsin. Adam ilk 5 dedi nesini anlamiondagıtımlara dıkkat etmedınmı hıc
Vay *** millattan önce bilmem nereye dondukAteş geldi *** ateşi bulduk beyler kesin bilgi yayalim
Yav sosaya niye yolluyon onu anlamadm ben simdi listedekilerden birine ver illa veeceksen@muhsinovi benim payı @Sosa72 yolla
Dodo geldigin yerin anasi sikiliyo kanka??Vay *** millattan önce bilmem nereye donduk
tm kardesım k.b papara yaz muhsıne sevılıyosunEttim normalde senin dediğin gibi olmali ama çekilişin sahibi sen degilsin kafana göre şart koyamazsin. Adam ilk 5 dedi nesini anlamion
Mesele 15 TL değil hak neyse o @zencii
@Sosa72 kardesim tamam olmuşla ölmüşe çagre yok gecmis gitmis bida zaten konu sahibine sormadan kimse bisey yapmaz tahminimce bende dogru bulmuyorum .Ettim normalde senin dediğin gibi olmali ama çekilişin sahibi sen degilsin kafana göre şart koyamazsin. Adam ilk 5 dedi nesini anlamion
Mesele 15 TL değil hak neyse o @zencii
oda lıstedeYav sosaya niye yolluyon onu anlamadm ben simdi listedekilerden birine ver illa veeceksen
Yapacağın işi ***** ?Kasa hedef yok
Dagitm miktarı kişi sayisi yok
Belki dağıtım bile yok
Mac ss resim atmicam yazicam beni zaten bilirsiniz
Sohbet etmek isteyen gelsin
Sosa listedemiyditm kardesım k.b papara yaz muhsıne sevılıyosun
Ben dedim donusum felaket olucekkk herkez kan kusucak kan @moses kasayi bana vermedi ondan oldu hep ?Dodo geldigin yerin anasi sikiliyo kanka??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!