Big bass bonanzoTebrikler hangi oyun bu @Muric81
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Big bass bonanzoTebrikler hangi oyun bu @Muric81
Ne gerginliği be hiç gergin değilimBatu sende bu aralar gerginlik had safhada cogumuzun inan durumunpek yok .5 mesajdan bisey olmaz.adam kazananlarda da yok .o yuzden gerek yok boyle seylere.
Ben yanilmisim.neyse sorry.etkinlik.icin tesekkur ederim.Ne gerginliği be hiç gergin değilim
Adam takılıo batuyu hiç anlamiosnz?Batu sende bu aralar gerginlik had safhada cogumuzun inan durumunpek yok .5 mesajdan bisey olmaz.adam kazananlarda da yok .o yuzden gerek yok boyle seylere.
Yok yav o kadar atmamıştır ?An itibarı ile özelden @Muric81 150 tl sktimmm??
Tunga kim kime takiliyo kim kime neden sovuyo bazen anlayamiyorum. Ben bilemedim belki lazimdi cikmadi gergin sandim.neyse ben pek girmeyim genclerin arasinAdam takılıo batuyu hiç anlamiosnz?
Yine geç kaldık mqİlk kez bi slotta yuzum güldü 5 tl vardi bi slot cevirem dedim 5 tl ye 675 aldim
ufaktan dagitalim belki sansi döner bazi arkadaşlarin
@Cevik42 50 @kadircan4747 50 @Cesaret 50 bu arkadaşlara cekilissiz gonderim saglanacak kotu gunde roll harici yardımcı olduklari icin.
3 kisiye de 27 payfix verelim
250 msj ve tc onay sarti var 19:10 son sure liste @Cevik42 50+25=75
bol şanslar ?
Batunun kanı kaynıyor ?? Z kuşağı ?Tunga kim kime takiliyo kim kime neden sovuyo bazen anlayamiyorum. Ben bilemedim belki lazimdi cikmadi gergin sandim.neyse ben pek girmeyim genclerin arasin
Tebrikler ??İlk kez bi slotta yuzum güldü 5 tl vardi bi slot cevirem dedim 5 tl ye 675 aldim
ufaktan dagitalim belki sansi döner bazi arkadaşlarin
@Cevik42 50 @kadircan4747 50 @Cesaret 50 bu arkadaşlara cekilissiz gonderim saglanacak kotu gunde roll harici yardımcı olduklari icin.
3 kisiye de 27 payfix verelim
250 msj ve tc onay sarti var 19:10 son sure liste @Cevik42 50+25=75
bol şanslar ?
Evet hocam ahlaksız yorumlar görmek istemiyoruz@kadircan4747 Bu küfür olayını bitirin artık son ricadır. Aksi halde kim olduğuna bakılmaksızın uzaklaştırılacak.
Helaaal10 Dakikaya Ödülleri Atıyorum
Bigger bas bonanza knkaTebrikler hangi oyun bu @Muric81
Sorun yok olm takiliyoruz ?@kadircan4747 Bu küfür olayını bitirin artık son ricadır. Aksi halde kim olduğuna bakılmaksızın uzaklaştırılacak.
Sizin için olmayabilir, takıldığınızı da biliyorum ama bizim için sorun olmaya başladı artık.Sorun yok olm takiliyoruz ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!