Etmicem ??Tahrikini....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Etmicem ??Tahrikini....
Cukka mi ver köprü kurakSeninle köprüleri attik yuzumuze bakmiyon artik?
Ahtini tebergatini....Etmicem ??
Hesabıma para geldi la senmi yolladın su bi bakamCukka mi ver köprü kurak
En ufak atmamHesabıma para geldi la senmi yolladın su bi bakam
@muhsinovi atmişB
En ufak atmam
120 tl?
Hucummmm muhso yaaaa120 tl?
Onla bi anlaşma taptık??Hucummmm muhso yaaaa
Şey edecem onu farkında değil??Onla bi anlaşma taptık??
Yemez??Bu murico varya murico....tam....
Tuh MKEYemez??
Kesene bereket dost kazancın daim olsunİlk kez bi slotta yuzum güldü 5 tl vardi bi slot cevirem dedim 5 tl ye 675 aldim
ufaktan dagitalim belki sansi döner bazi arkadaşlarin
@Cevik42 50 @kadircan4747 50 @Cesaret 50 bu arkadaşlara cekilissiz gonderim saglanacak kotu gunde roll harici yardımcı olduklari icin.
3 kisiye de 27 payfix verelim
250 msj ve tc onay sarti var 19:10 son sure liste @Cevik42 50
bol şanslar ?
Vay be ınsan bı ıadeyı zıyaret yapar veryok verıyok hep bosa bıtıgım ınsan bı etıket atarİlk kez bi slotta yuzum güldü 5 tl vardi bi slot cevirem dedim 5 tl ye 675 aldim
ufaktan dagitalim belki sansi döner bazi arkadaşlarin
@Cevik42 50 @kadircan4747 50 @Cesaret 50 bu arkadaşlara cekilissiz gonderim saglanacak kotu gunde roll harici yardımcı olduklari icin.
3 kisiye de 27 payfix verelim
250 msj ve tc onay sarti var 19:10 son sure liste @Cevik42 50
bol şanslar ?
Valla rol harici attigin yok bize bisi ancak emek verip kazaniyoruz ?@Muric81 @kadircan4747 bi 50 giderdi bana bence
Vay nankör kediValla rol harici attigin yok bize bisi ancak emek verip kazaniyoruz ?
Roll mü takip ettin en son 51 attıgımda murıcım zor gününde yanında olanı unutma o zor güne düşünce eyv canın sağolsun verdıgımın lafını yapmam ben ama oyle demen zoruma gıttı işin rast gitsin bol kazanclarValla rol harici attigin yok bize bisi ancak emek verip kazaniyoruz ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!