Kısmet değilmişGecen buyuk baligi kacirdim direkten dondum 1 k dagitim olacakti??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kısmet değilmişGecen buyuk baligi kacirdim direkten dondum 1 k dagitim olacakti??
Avukatlık değil hak hukuk?Sende avukatlığa soyunma kaybol mk??
Değer dediğin paramı ona göre bende değerimi bileyim ?Ee yaniltsin bizi gereken degeri veririz kim olursa olsun
Gec kaldın@dembele3538 sevindim kardesim kazanmana daim olsun
Metoya laf anlatma anlamaz ???Değer dediğin paramı ona göre bende değerimi bileyim ?
@dembele3538 sevindim kardesim kazanmana daim olsun
Gayet akıllı biri ?Metoya laf anlatma anlamaz ???
Ödül için değil la severim dembeleyi tebrik ettim ondan ödülü boşkoyGec kaldın
TmmÖdül için değil la severim dembeleyi tebrik ettim ondan ödülü boşkoy
He öyledir kerata ???Gayet akıllı biri ?
Teşekkürler dostum@dembele3538 sevindim kardesim kazanmana daim olsun
He para mk kado bi kaybol mk bosa edebiyat yapiyon ben hep al al mantigina karsiyim kim olursa olsun bende olsam elestir benide 1 ayda bi insan ne olursa olsun istese ya roll yada dagitim yapabilirDeğer dediğin paramı ona göre bende değerimi bileyim ?
Nerde dağıtım 3 ay oldu dağıtcan ??He para mk kado bi kaybol mk bosa edebiyat yapiyon ben hep al al mantigina karsiyim kim olursa olsun bende olsam elestir benide 1 ayda bi insan ne olursa olsun istese ya roll yada dagitim yapabilir
Sabah midyemi limonladıktan sonra ??Bu slot benim yüzüme ne zaman gülecek merakla bekliyorum
Peki sen onun şu an nerde ne durumda olduğunu bilion mu?He para mk kado bi kaybol mk bosa edebiyat yapiyon ben hep al al mantigina karsiyim kim olursa olsun bende olsam elestir benide 1 ayda bi insan ne olursa olsun istese ya roll yada dagitim yapabilir
10 gun oncr 300 dağıttım bana laf atiyon da senin dagitimin varmi burda??Nerde dağıtım 3 ay oldu dağıtcan ??
Bunak bi git allah icin?Peki sen onun şu an nerde ne durumda olduğunu bilion mu?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!