Ben sessiz sedasız dağıtırım bilmiyon mu özele gel derim ???10 gun oncr 300 dağıttım bana laf atiyon da senin dagitimin varmi burda??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben sessiz sedasız dağıtırım bilmiyon mu özele gel derim ???10 gun oncr 300 dağıttım bana laf atiyon da senin dagitimin varmi burda??
Askerde onun için geçerli değil bu konu bi tek bu ay herkes borsalardan 300.400 para çekti herkeeess yada eskiler diğer tarafta takılıp buraya etkinliğe geliyor ya deliriyorumPeki sen onun şu an nerde ne durumda olduğunu bilion mu?
Aç avucunuBir kase 25 isteriz
???Aç avucunu
İpin ucunu kacırmaAskerde onun için geçerli değil bu konu bi tek bu ay herkes borsalardan 300.400 para çekti herkeeess yada eskiler diğer tarafta takılıp buraya etkinliğe geliyor ya deliriyorum
Ne alakaİpin ucunu kacırma
sabah şekerim nerde maryoİşi olana hayırlı işler olmayana allah sabır versin hayırlı sabahlar bol kazançlar dostlar ben işe gider görüşürüz
İpin ucunu kacırma
Dikkat ediyorum hep iğneliyorsun gerek yokNe alaka
Uyumadın mu daha?Usta borc lazim karim ameliyata girecek eksik kaldi
aynenaynenUsta borc lazim karim ameliyata girecek eksik kaldi
Uyumadın mu daha?
Valla sen etkinlik yapmadığın için kendini enayi gibi hissetmessinde ben artık hissediyorum bundan sonrada ona göre davranacağımDikkat ediyorum hep iğneliyorsun gerek yok
Ulen tehlikeli adamsın?Yok usta refekatciyim
Benmi etkinlik yapmıom ?Valla sen etkinlik yapmadığın için kendini enayi gibi hissetmessinde ben artık hissediyorum bundan sonrada ona göre davranacağım
La aklın başındamı benin verdiğim para senin maaşını gecer?Valla sen etkinlik yapmadığın için kendini enayi gibi hissetmessinde ben artık hissediyorum bundan sonrada ona göre davranacağım
Doğru yapmışsın özel trefectaroBenmi etkinlik yapmıom ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!