Dün 97 tl geldi bana kardeşim ben çekemedim siteye attım ama çekenler var nasıl çekiliyo bilmiyorumEyvallah hocam insallah ya direkt banka cekim oluyor de mi odul gelince, bilgin var mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dün 97 tl geldi bana kardeşim ben çekemedim siteye attım ama çekenler var nasıl çekiliyo bilmiyorumEyvallah hocam insallah ya direkt banka cekim oluyor de mi odul gelince, bilgin var mi?
Bırakmıyom kanka bı yandanda ızlıyom macı faktor var ama bak@EL MATADOR kanka takibi bırakma la
Siteye girilmiyor neyse röle bakalım sonra bı link isterim sizdenEyvallah hocam insallah ya direkt banka cekim oluyor de mi odul gelince, bilgin var mi?
Senin hatırına gol artırıyorum simdi izleDünkü etkinlik kuralı halen geçerli her 3 mesaj da 1 mesaj yazman gerekli devam et birdaha olmasın
Profilinden belli oluyo kanka yaz 3 mesajı geçmesin valla kural20 kere yazıyom goemuyon @gomez ??
Bana bildirim uygulamadan geldi account approved diye.. Sonra maile baktim mail atmislar. Uygulamasini indir hocam giriş sıkıntısı olmazSiteye girilmiyor neyse röle bakalım sonra bı link isterim sizden
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!