Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sende mi cekelim diyorsun dostum.Hadi çekin gidelim
leeds 0 0 ht olunca çoğu kişi takibi biraktiKanka keyfimden almıyorum ya. Uzun süredir yoksun. Sadece sen degil 8 kişi yoktu hepsini çıkardım
Farketmez ne olacaksa olsun sadece çoğunluğa uyarimSende mi cekelim diyorsun dostum.
Peki@Roncatto dostum herkes sebeblensin cogunluk pay istiyor .sanada uyarsa iyi olur
Aynen öyleleeds 0 0 ht olunca çoğu kişi takibi birakti
Aynen öyle ama Pala bizi inandırdı Burası Premier Lig dedi falan dedi filan dedi maç 5 dakikada geldileeds 0 0 ht olunca çoğu kişi takibi birakti
Lan kardas burdayım burda anasını burdaydım macı secmısım gol oldukca yazıyom daha roll baslamadan @mutu55 @Boyka01 ya dedım gol oldukca yazarım burdayım haberınız olsun her sn sapla demeye gerek yok dedım mutuya sor ıstersenKanka keyfimden almıyorum ya. Uzun süredir yoksun. Sadece sen degil 8 kişi yoktu hepsini çıkardım
Saol kardesim benim mimse uzulmesin saolasin
Herkes şu düşüncede olsa kimse parasız kalmaz forumda. Helal sana.Herkese destekleri için teşekkürler.
İpten döndü kupon.
Çekim verdim.
Ödeme gelince gerekeni yapalım.
Lakin kazanan arkadaşlar 3-5 demeden etkinlik düzenleme çabasında olursa sevinirim. Win&Win şekli herkesi görmeniz lazım. Kumarcı adamların bunu bilmesi lazım
@Palaa iste lütfen.
Mutu benı almıyorlar her gole yazdıgım halde tebrıklerHerkese destekleri için teşekkürler.
İpten döndü kupon.
Çekim verdim.
Lakin kazanan arkadaşlar 3-5 demeden etkinlik düzenleme çabasında olursa sevinirim. Win&Win şekli herkesi görmeniz lazım. Kumarcı adamların bunu bilmesi lazım
@Palaa iste lütfen.
lıste yanlış.Herkese destekleri için teşekkürler.
İpten döndü kupon.
Çekim verdim.
@Palaa iste lütfen.
Son zamanlarda açtığı etkinlikler hep bu yönde oldu .Şimdi hangi gün bilmiyorum ama bir ödüllü kuponda etkinlik şartı bile koydu ama kimse tınlamadı mesela .Ödülü alan kaçtı gitti.Herkes şu düşüncede olsa kimse parasız kalmaz forumda. Helal sana.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!