Usta sen beni 15 dk yazmayinca cikarmistin ya ayni durumdur herhalde@Palaa @muhammet99 TAKİP ETMİŞ REİS onu neden almadın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Usta sen beni 15 dk yazmayinca cikarmistin ya ayni durumdur herhalde@Palaa @muhammet99 TAKİP ETMİŞ REİS onu neden almadın
sınerjıme yazık oldu@muhammet99 adam haklı 20 dk da 3 mesaj atmısın reis
Doğru listeListeye ne itirazı var? Son liste nedir abi? 10'dan fazlaysa çekiliş yapalım. Karar verelim lütfen.
Liste budur. Listedekiler bana payfix atsinListeye ne itirazı var? Son liste nedir abi? 10'dan fazlaysa çekiliş yapalım. Karar verelim lütfen.
abim beklemedeyiz tamam : (Listeye ne itirazı var? Son liste nedir abi? 10'dan fazlaysa çekiliş yapalım. Karar verelim lütfen.
aynen o kural cok iyi aktif takip eden kazanıyorUsta sen beni 15 dk yazmayinca cikarmistin ya ayni durumdur herhalde
Mayıs'ta üye olmana rağmen benden az mesajin var demek ki senden başkası var .dsınerjıme yazık oldu
bu forum da benden baska aktıf sınenerjısı yksek varmıydı
Dm den yazdımListe budur. Listedekiler bana payfix atsin
CaptainJackSparrow
Scofield
Palantis38
Roncatto
Saulalvarez
sahgec09
Veyselimyo
fthclk1998
Apsuvachacha
Willy Solomon
O yuzden bu sefer uyuyakalmadan takip ettimaynen o kural cok iyi aktif takip eden kazanıyor
Para yok garantiye oynamak iyi bu sefer yoksa heyecean iyi giderdi1 kişi gelse de çekiliş olsa
o zamanda 11 kişi 27 tl olur kurtarmaz yine ?1 kişi gelse de çekiliş olsa
Ayip ediyon en guvendigim adam cekilis diyo hala .cikmiyacan sonra kalacan öle .belki birileri eve bisey kalir .kumar sonraki is1 kişi gelse de çekiliş olsa
HAHAHAHA hay mko zamanda 11 kişi 27 tl olur kurtarmaz yine ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!