umarım gelır ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alakasi yok sadece dağıtıma etkinliğe gelenlere veya parası olunca gelmeyip parası bitince gelenler 1 kere bile odullu kupon roll açmayan ekip bunlar ne yaparsa yapsın haketmiyor bana göre anlayın anladıBu saatte takip ediyorsa hak ediyordur bence
Ekli dosyayı görüntüle 6479
BAŞLAYANA KADAR ERCÜYÜ İZLİYELİM
Kral nasilsinBana yanlış yapman sorun değil, beni yanlış anlaman sorun.
Yan tarafdada buydu vay mk beni bilmeyen bir kişi çıktı ula birsürü muhabbetimiz var seninle ne cabuk unuttunHem sen nerden biliyon nick ne benim bildiğim nick i yaz çıkaramadım seni
Kardo adam TC ONAYI zorunlu yazmamış uğraştırma beni şimdi TC bul etTC ONAYI YAPAR MISIN YOKSA LİSTEYE ALAMAM AGA
tamam görüşürüzHepinizin iyi niyetine güveniyorum lakin multilere önlem için, minimum 250 mesaj ve TC onay şartı var. @Boyka01
Devre arasında görüşürüz
Toplanin toplanin??
Her yerde ayrı nick??Yan tarafdada buydu vay mk beni bilmeyen bir kişi çıktı ula birsürü muhabbetimiz var seninle ne cabuk unuttun
Kral nasilsin
10 dk geç başlar abd deMac kacta?
Paran varsa benim yerime oynasana şu maça herkes şahit olsun yatarsa yarın paran cebin de ??Sunu takipleyenlere bölün bence bu saatte takip edip wonlarsa herkes haketmiştir demek olur gözümde
İyi diyelim iyi olsun kankamİyi kanka sen?
Toplanin toplanin??
Hahahaha sitelerde de öyle kanka ibinenin biri paraya çökmeye çalıstı yemedi bende her sitede farklı k.adı kullanırımHer yerde ayrı nick??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!